Horecava 2018: ‘Proef de Toekomst’

Horecava 2018 staat voor de deur!

Van maandag 8 januari t/m donderdag 11 januari kunnen VCHO leden en alle bezoekers genieten en beleven op het Azië paviljoen van VCHO in de RAI in Amsterdam tijdens Horecava 2018.

In Foodhal 7 staat Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) met een groot en modern Aziatisch paviljoen waar tijdens de beurs aansprekende activiteiten worden uitgevoerd. Met als centraal thema ‘Proef Azië’ worden 4 Aziatische keukens gepresenteerd zoals Chinees, Japans en Oriëntal Fusion. Volledig nieuw dit jaar is de keuken Asian Fastfood & Salads, gezien de populariteit en opkomst van deze nieuwe concepten in de Aziatische horecasector. Beleven, ruiken, proeven en lekker & gezond eten is het motto!

De partners van VCHO

De partners van VCHO op het Azië Paviljoen voor de Aziatische keukens zijn: Sligro, Rational, Liroy, Lee Kum Kee, Yama Foodservice, Levo, Kumar’s, Bieze, Smeding Groenten & Fruit, Oriëntal Meat, Wok& en Bouter. Daarnaast heeft VCHO-ondersteuning van de commerciële partners Main Energie, Alma horecagroothandel, Bureau HTM, De Arend Meubelen, Inbev, Laurentis, Chaudfontaine Fusion, Koenraet Horecaverzekeringen en Foodticket. De meeste partners zijn ook op het paviljoen met een partnerstand vertegenwoordigd met aantrekkelijke beursaanbiedingen en inkoopvoordelen voor VCHO leden.

Programma Proef Azië 2018

VCHO heeft voor alle beursdagen een enerverend programma dat in het teken staat van de diversiteit van de Aziatische keukens.  

Asian Fastfood & Salads

Dagelijks enerverende workshops, ieder uur van 10.00-17.00 uur!

  • Workshop “Aziatische Salade” by Bieze Foodservice
  • Workshop “Wok&, een nieuw Aziatisch fastfoodconcept”
  • Workshop “Voordeel van kant en klaar vleesgerechten” by Oriental Meat
  • Workshop “Rijkdom van groenten en fruit” by Smeding Groenten & Fruit

Oriental Fusion

Dagelijks demonstraties uitgevoerd door Aziatische top-chefs o.l.v. Kumar’s

  • 11:00-13:00 uur: workshop “Peru/Japan Nikkei Kitchen and Peru/Asia Chiva Kitchen”
  • 13:00-15:00 uur: workshop “Kumar’s bumbu/Asian with Middle-east Fusion”
  • 15:00-17:00 uur: workshop “Kumar’s wokpaste/Asian with Mexico and Brazil fusion” 

Chinese Cuisine

Dagelijks demonstraties uitgevoerd door top-chefs van Hong Kong o.l.v. Lee Kum Kee 

11.30-13.00 uur / 13.30-15.00 uur / 15.30-17.00 uur

  • Kung Pao Chicken
  • Sichuan Style Hot & Spicy Prawns
  • Ma Po Tofu
  • Stir-fry noodles
  • Meatball with Sweet Hoisin/Sriracha Mayo Dipping Sauce
  • Crunchy Vegetable Salad

Japanse Cuisine

Dagelijks demonstraties uitgevoerd door Aziatische top-chefs o.l.v. Yama Foodservice 

  • Kookdemo & proeverij – Japanse salade met verrassende Japanse invloeden zoals met crispy wakadori en Yuzu dressing
  • Kookdemo & proeverij – Rib Eye verrijkt met black pepper saus en verse kizami wasabi
  • Kookdemo & proeverij – Japanse Cha Sieuw met miso dip

Spectaculaire opening op 8 januari

Op maandag 8 januari 12.00 uur wordt het Azië paviljoen feestelijk geopend met verrassende culturele en artistieke acts. U bent van harte welkom!

Gratis toegang voor VCHO leden!

Leden van VCHO krijgen gratis toegang tot de Horecava. Zij ontvangen 2 registratiecodes om aan te melden voor gratis toegang op www.horecava.nl. Heeft u meer kaarten nodig? Bel ons gerust!

Hier kunt u ook alle informatie lezen over o.a. de openingstijden, beursprogramma & deelnemers, parkeren en reisinformatie naar de Horecava.

Deel dit bericht
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+