VCHO-Ledendag 2023 groot succes!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde VCHO-Ledendag 2023 bij ZiN! Inspiratielab van Sligro. Veel leden en partners waren naar Veghel gekomen voor een dag vol inspiratie en informatie.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd teruggekeken op het jaar 2022 en de vele uiteenlopende activiteiten van VCHO.  Het financiële jaarverslag en de begroting voor 2023 werden gepresenteerd en goedgekeurd. Ook heeft de vergadering het voorstel van bestuur om een kantoor voor  VCHO aan te kopen unaniem goedgekeurd.

ZiN! in Lunch

Tijdens de lunch werden de aanwezigen verrast met heerlijke en inspirerende gerechten van VCHO-partners Sligro, Lee Kum Kee, Ajinomoto, Yama, Rational en Tomassen. De leden konden ook de aantrekkelijk geprijsde frisdranken van Vrumona ontdekken, de alcoholvrije bieren van Heineken proeven, de batched cocktails en andere dranken van Springbay/Bottle Business uitproberen.

Workshops

Na de lunch was er een inspirerende presentatie van Jan Willem Grievink, oprichter en oud-directeur van het FoodService Instituut Nederland over de laatste trends in de strijd om het “maagaandeel’. Daarna konden de aanwezige leden kiezen tussen een presentatie van Varink en VDW over financiering en een paneldiscussie waarbij een aantal leden hun oplossingen voor personeelstekort deelden.

Partners

Ook veel andere partners van VCHO waren aanwezig met oplossingen voor de uitdagingen waar de horeca op dit moment mee te maken heeft.