GVVA

GVVA-regeling Aziatische horeca per 1 oktober 2019

Door de inspanningen van VCHO is het voor Aziatische restaurants mogelijk om koks uit China/Azië te laten komen om in Nederland te werken. VCHO heeft een professioneel en intensief contact met overheidsinstanties die voor de Aziatische horeca belangrijk zijn zoals UWV en IND. 

VCHO biedt deskundige ondersteuning bij het aanvragen van werkvergunningen en andere vragen op dit gebied.

Vanaf 1 oktober 2019 is de nieuwe GVVA-regeling van kracht. Een belangrijke wijziging is de vacaturemelding. Klik op onderstaande button om de vacaturemelding te doen, dit dient u te doen voordat een nieuwe GVVA-aanvraag of verlenging gedaan kan worden.

Procedure vacaturemelding

Na drie werkdagen ontvangt u per post een vacaturenummer. Dit nummer heeft u nodig voor uw aanvraag. Zonder dit nummer wordt uw aanvraag direct afgewezen.

Vanaf 1 november 2019 kan een GVVA-aanvraag worden afgewezen, als de vacaturemelding vooraf niet drie weken heeft opengestaan.

Overige voorwaarden

De overige voorwaarden in de nieuwe regeling zijn:
  • Het opleiden van niet-vergunningplichtig personeel;
  • Het betalen van het juiste loon.

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO via 020 – 3458 202 of stuur een mail naar info@vcho.nl.

Ledenvoordelen

Asian Horeca Services

Asian Horeca Services (AHS) verzorgt GVVA aanvragen en verlengingen van koks voor de Aziatische keuken. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor bemiddeling van koks uit Azië.

U kunt bij AHS ook terecht voor beëdigde vertalingen van diploma’s, officiële documenten en tolken. VCHO-leden krijgen speciale lage tarieven.

Lees meer

Masterclass

In samenwerking met diverse partners organiseert VCHO Masterclasses voor keukenpersoneel op verschillende niveaus. Deze Masterclasses zijn door UWV erkend en kunnen gebruikt worden als inspanning voor het aanvragen of verlengen van een GVVA.

Lees meer

Laatste nieuws