Hygiëne

Bestanden

Downloaden

direct advies?

VCHO staat 24/7 voor u klaar.

via de mail even bellen

Focus op uw (keuken)hygiëne! Door o.a. social media verspreid negatief nieuws zich razendsnel. Zonder dat u het wilt staat uw bedrijf landelijk negatief in het nieuws. Besteed daarom meer dan gemiddelde aandacht aan uw voedselveiligheid en keukenhygiene! VCHO helpt graag!

VCHO Hygiëne-werkboek HACCP

Zorg dat u het Hygiëne-werkboek HACCP van VCHO in huis heeft. Hierin staan alle internationale richtlijnen met betrekking tot voedselveilig werken. U kunt dit boek in het Nederlands en in het Chinees in de VCHO webshop bestellen. Leden betalen slechts € 10,- excl. BTW en verzendkosten.

Instructievideo’s

Samen met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) helpt VCHO de Aziatische ondernemers met het verbeteren van hun keukenhygiëne door zes korte instructiefilmpjes. In de films worden de juiste handelingen voor de zes meest voorkomende fouten in de Aziatische restaurants getoond.

Openbaarmaking inspectieresultaten NVWA

NVWA publiceert de resultaten van de inspecties bij horecabedrijven. Behalve Utrecht zijn nu de inspectiegegevens van de horeca in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam opbaar. Gasten kunnen via de App of www.inspectieresultaten.nvwa.nl de inspectieresultaten van uw bedrijf zien! Denk dus aan uw (keuken)hygiëne en voedselveiligheid!