GVVA Masterclasses in nieuwe vorm

Veel Aziatische restaurants voldoen aan de opleidingseisen van de GVVA voorwaarden door onder andere deelname aan de masterclasses van VCHO. Door de uitbraak van het coronavirus is VCHO sinds april genoodzaakt om de masterclass in klassikale vorm over te laten gaan in schriftelijke vorm. Zodoende kunnen wij voldoen aan de coronamaatregelen, en de restaurants blijven voorzien in de opleidingsbehoefte en GVVA voorwaarden. Hieronder leggen we de alternatieve procedure uit.

De recepten die tijdens de Masterclass behandeld zouden worden, sturen we u per email toe. Vervolgens bestudeert de deelnemer deze recepten en bereidt de gerechten. Als bewijs dat de gerechten zijn bereid, worden er foto’s en/of video’s van de gerechten en van de deelnemer terwijl hij/zij ermee aan het werk is naar ons opgestuurd. Na ontvangst van de recepten krijgt u 7 dagen de tijd om de foto’s en/of video’s naar ons te sturen. Wij zullen deze dan beoordelen en na goedkeuring, zullen wij per post het certificaat naar u opsturen.

Wij kunnen de volgende Masterclasses digitaal aanbieden:

  • Aziatische Salades (alleen voor deelnemers keukenfunctie niveau 1 of 2)
  • Chinese Keuken (alleen voor deelnemers keukenfunctie niveau 2 of 3)
  • Sushi Basis (alleen voor deelnemers keukenfunctie niveau 2 of 3)
  • Sichuan Kitchen (alleen voor deelnemers keukenfunctie niveau 4, 5 of 6)
  • Lee Kum Kee (alleen voor deelnemers keukenfunctie niveau 4, 5 of 6)

Certificaten worden uitsluitend verstrekt aan keukenpersoneel waar geen vergunning (GVVA) voor is vereist om te mogen werken en welke werkzaam zijn op bovengenoemde functieniveaus.

Deelnamekosten per Masterclass

VCHO-leden: € 99,- excl. BTW p.p.
Niet-leden: € 249,- excl. BTW p.p.

Aanmelden Masterclass (VCHO-leden) Aanmelden Masterclass (Niet-leden)

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 020-3458 202 of info@vcho.nl.