Sociale Hygiëne

Sociale Hygiëne Training & Examen

Wie alcohol schenkt moet voldoen aan de Drank- en Horecawet. Volgens de wet moet alle eigenaren in het bedrijf in het bezit moet zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Om de slaagkans voor Chinese ondernemers te stimuleren bieden VCHO en SVH de mogelijkheid om snel en efficiënt in het bezit te komen van het verplichte Sociale Hygiëne Diploma.

Sociale Hygiëne Online Training (NIEUW)

Om aan ieders behoefte in het huidige situatie te voldoen, zullen we onze Sociale Hygiëne training ook online aanbieden (excl. schriftelijke examen)! Natuurlijk is het ook nog mogelijk om onze gewoonlijke Training & Examen te volgen.

Bij deze online training is geen examen inbegrepen. Indien u met spoed het examen moet afleggen, dan kunt u zelf aanmelden bij Mijn Sociale Hygiëne (computer examen).

Prijs:
VCHO-leden: € 110
Niet-leden: € 210

Training & examen in het Chinees!

U krijgt een uitgebreide training in het Chinees en u leert u wat wel en wat niet is toegestaan vanuit de Drank- en Horecawet.

Alléén bij VCHO kunt u aan het einde van de trainingsdag schriftelijk examen in het Chinees doen voor het diploma Sociale Hygiëne.

Aantrekkelijk tarief voor leden

VCHO-leden: € 295
Niet-leden: € 395

Wilt u geen training volgen, maar alleen examen doen? U kunt zich ook alleen voor het schriftelijke examen aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 185,-.

Alle genomende bedragen zijn excl. BTW.

Dagschema

09:00 – Ontvangst met koffie en thee

09:30 – Training Sociale Hygiëne deel 1

12:00 – Lunch

13:00 – Training Sociale Hygiëne deel 2

15:00 – Pauze en voorbereiding

15:30 – SVH examen Sociale Hygiëne
                  (40 vragen, 40 minuten)

16.10 – Afsluiting en huiswaarts

Let op!

Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de Training & Examen, kunt u kosteloos annuleren tot 2 weken voor aanvang van de training. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de cursus, is restitutie niet mogelijk!

Sociale Hygiëne leermateriaal in het Chinees nodig?

Locaties Trainings- en examendagen:

10 augustus 2020 – Online Training (NIEUW)
7 september 2020 – Olympic Hotel Amsterdam