Horecava 2018: ‘Proef de Toekomst’

Horecava 2018 staat voor de deur!

Van maandag 8 januari t/m donderdag 11 januari kunnen VCHO leden en alle bezoekers genieten en beleven op het Azië paviljoen van VCHO in de RAI in Amsterdam tijdens Horecava 2018.

In Foodhal 7 staat Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) met een groot en modern Aziatisch paviljoen waar tijdens de beurs aansprekende activiteiten worden uitgevoerd. Met als centraal thema ‘Proef Azië’ worden 4 Aziatische keukens gepresenteerd zoals Chinees, Japans en Oriëntal Fusion. Volledig nieuw dit jaar is de keuken Asian Fastfood & Salads, gezien de populariteit en opkomst van deze nieuwe concepten in de Aziatische horecasector. Beleven, ruiken, proeven en lekker & gezond eten is het motto!

De partners van VCHO

De partners van VCHO op het Azië Paviljoen voor de Aziatische keukens zijn: Sligro, Rational, Liroy, Lee Kum Kee, Yama Foodservice, Levo, Kumar’s, Bieze, Smeding Groenten & Fruit, Oriëntal Meat, Wok& en Bouter. Daarnaast heeft VCHO-ondersteuning van de commerciële partners Main Energie, Alma horecagroothandel, Bureau HTM, De Arend Meubelen, Inbev, Laurentis, Chaudfontaine Fusion, Koenraet Horecaverzekeringen en Foodticket. De meeste partners zijn ook op het paviljoen met een partnerstand vertegenwoordigd met aantrekkelijke beursaanbiedingen en inkoopvoordelen voor VCHO leden.

Programma Proef Azië 2018 (o.v.b)

VCHO heeft voor alle beursdagen een enerverend programma dat in het teken staat van de diversiteit van de Aziatische keukens.

Maandag 9 januari

11.00 -12.00 uur Opening Aziatisch paviljoen met verrassende Aziatische (culturele en artistieke) acts

Dagelijks………

Asian Fastfood & Salads

Dagelijks enerverende workshops, ieder uur van 10.00-17.00 uur!

Workshop “Aziatische Salade” by Bieze Foodservice

Workshop “Wok&, een nieuw Aziatisch fastfoodconcept”

Workshop “Voordeel van kant en klaar vleesgerechten” by Oriental Meat

Workshop “Rijkdom van groenten en fruit” by Smeding Groenten & Fruit

Oriental Fusion

Dagelijks demonstraties uitgevoerd door Aziatische top-chefs o.l.v. Kumar’s

11:00-13:00 uur: workshop “Peru/Japan Nikkei Kitchen and Peru/Asia Chiva Kitchen”

13:00-15:00 uur: workshop “Kumar’s bumbu/Asian with Middle-east Fusion”

15:00-17:00 uur: workshop “Kumar’s wokpaste/Asian with Mexico and Brazil fusion”

Gratis toegang voor VCHO leden!

Leden van VCHO krijgen gratis toegang tot de Horecava. Zij ontvangen 2 registratiecodes om aan te melden voor gratis toegang op www.horecava.nl. Heeft u meer kaarten nodig? Bel ons gerust!

Hier kunt u ook alle informatie lezen over o.a. de openingstijden, beursprogramma & deelnemers, parkeren en reisinformatie naar de Horecava.