Horecava 2024 was groot succes!

Van 8 tot en met 11 januari 2024 stond VCHO weer op Horecava met het Aziatisch Paviljoen waar we veel van onze leden hebben mogen verwelkomen. Op onze stand heeft u ook kennis kunnen maken met de producten en diensten van onze partners en proeven van de heerlijke gerechten en producten die onze foodpartners bereid hebben. Met ruim 64.000 bezoekers was Horecava weer een gezellige, drukke beurs. 
 

Aziatisch Paviljoen

Op het Aziatisch Paviljoen konden de bezoekers proeven van de heerlijke gerechten en hapjes van onze partners. Ook waren er de hele dag door kookdemo’s waar dit jaar, naast de Chinese en Japanse keuken, ook de Vietnamese keuken vertegenwoordigd was. Daarnaast konden bezoekers inspiratie opdoen bij onze non-food partners die onder andere serveerrobots, koffie(-machines), servies, meubilair en energie aanbieden. Tenslotte was er een schitterende presentatie van exclusieve whisky’s en cognacs die tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop waren. 
 

Foto’s

Bent u niet in de gelegenheid geweest het Aziatisch Paviljoen te bezoeken of wilt u nog even nagenieten, bekijk dan de fotoreportage van het Aziatisch Paviljoen. We hopen u in 2025 opnieuw op onze stand te mogen verwelkomen.