Zomerse recepten van Bieze!

Op de VCHO Dag heeft u de heerlijke, kleine gerechten die de koks van Bieze Foodservice hebben bereid al kunnen proeven. Graag delen zij deze verrassend snelle recepten ook met u. Zet u ze op de kaart?

Hangop met Fris & Fruitig


500 gr hangop    

150 gr Bieze Fris & Fruitig Roodfruit

150 gr Bieze Fris & Fruitig Aardbei & Rabarber

300 gr  roodfruit mix

20   gr geroosterde amandelen

  1. Verdeel de hangop over de glaasjes
  2. Verdeel de Bieze Fris & Fruitig op de hangop.
  3. Garneer met vers roodfruit en amandelen.

*Bieze Fris & Fruitig 300 gram is bij de volgende supermarkten verkrijgbaar: Jumbo (vanaf week 34), Boni, Coop, Deen, Deka, Jan Linders, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Vomar, Boon.

Parelcouscous met chiogga biet en rucola

 

1  kg   Bieze Parelcouscous salade
(Bieze artikelnummer: 53045)

50  gr  Rucola

25  gr  Chioggia biet

10  gr  Granaat appel

  1. Verdeel de rucola over een schaal en verdeel de Bieze Parelcouscous daarover.
  2. Snijd de chioggia biet op een mandoline en steek de plakjes uit, verdeel over de salade.
  3. Pel de granaat appel en verdeel en garneer hiermee de salade.

Pasta knoflook met Tomaat Komkommer & pesto

 

500 gr  Bieze Pasta Knoflook
(Bieze artikelnummer: 50529)

500 gr  Bieze Tomaat Komkommer
(Bieze artikelnummer: 23065)

100 gr  Lisimo Basilicum Pesto
 

  1. Laat de Bieze Tomaat Komkommer rauwkost in een vergiet 30 minuten uitlekken.
  2. Meng de Bieze Pasta knoflook, Bieze Tomaat Komkommer rauwkost en de Lisimo Basilicum Pesto door elkaar.
  3. Garneer eventueel met plakken komkommer.

Wrap kip met aioli

 

1    st  Tortillawrap

35   gr  Lisimo Aioli

40   gr  Kipfilet plakken

100 gr  Bieze Oosterse Mix
(Bieze artikelnummer: 23044)
 

  1. Smeer de wrap in met Lisimo aioli en verdeel de plakjes kipfilet.
  2. Leg in het midden van de wrap de uitgelekte Bieze Oosterse Mix.
  3. Rol het geheel op en snijd de wrap  naar wens.