Op de VCHO Dag heeft u de heerlijke, kleine gerechten die de koks van Bieze Foodservice hebben bereid al kunnen proeven. Graag delen zij deze verrassend snelle recepten ook met u. Zet u ze op de kaart?
Hangop met Fris & Fruitig
500 gr hangop
150 gr Bieze Fris & Fruitig Roodfruit
150 gr Bieze Fris & Fruitig Aardbei & Rabarber
300 gr roodfruit mix
20 gr geroosterde amandelen
- Verdeel de hangop over de glaasjes
- Verdeel de Bieze Fris & Fruitig op de hangop.
- Garneer met vers roodfruit en amandelen.
*Bieze Fris & Fruitig 300 gram is bij de volgende supermarkten verkrijgbaar: Jumbo (vanaf week 34), Boni, Coop, Deen, Deka, Jan Linders, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Vomar, Boon.
Parelcouscous met chiogga biet en rucola
1 kg Bieze Parelcouscous salade
(Bieze artikelnummer: 53045)
50 gr Rucola
25 gr Chioggia biet
10 gr Granaat appel
- Verdeel de rucola over een schaal en verdeel de Bieze Parelcouscous daarover.
- Snijd de chioggia biet op een mandoline en steek de plakjes uit, verdeel over de salade.
- Pel de granaat appel en verdeel en garneer hiermee de salade.
Pasta knoflook met Tomaat Komkommer & pesto
500 gr Bieze Pasta Knoflook
(Bieze artikelnummer: 50529)
500 gr Bieze Tomaat Komkommer
(Bieze artikelnummer: 23065)
100 gr Lisimo Basilicum Pesto
- Laat de Bieze Tomaat Komkommer rauwkost in een vergiet 30 minuten uitlekken.
- Meng de Bieze Pasta knoflook, Bieze Tomaat Komkommer rauwkost en de Lisimo Basilicum Pesto door elkaar.
- Garneer eventueel met plakken komkommer.
Wrap kip met aioli
1 st Tortillawrap
35 gr Lisimo Aioli
40 gr Kipfilet plakken
100 gr Bieze Oosterse Mix
(Bieze artikelnummer: 23044)
- Smeer de wrap in met Lisimo aioli en verdeel de plakjes kipfilet.
- Leg in het midden van de wrap de uitgelekte Bieze Oosterse Mix.
- Rol het geheel op en snijd de wrap naar wens.