Xenos Restaurant Actie: genereer extra omzet!

Januari-februari is doorgaans het laagseizoen voor restaurants. Om tijdens deze periode uw restaurant een impuls te geven werkt VCHO samen met Xenos door middel van de Xenos Restaurant Actie.

Xenos heeft 189 filialen en is een van de grootste spelers in de detailhandel. Xenos is vanaf juni 2015 al begonnen met een restaurant actie van verschillende keukens zoals de Italiaanse en de Thaise keuken. De actie verloopt tot nu toe zeer succesvol. Momenteel doen er al zo’n 700 restaurants mee met de actie. In januari 2016 staat de Chinese keuken centraal.

Wat houdt deze actie precies in?

Klanten die bij Xenos een bedrag besteden van minimaal € 15,- krijgen een Chinese restaurantvoucher. Restaurants die meedoen met de Xenos restaurantactie bieden hun gasten het 2e diner gratis op vertoon van deze bon. De actie is alleen geldig voor twee personen en alleen het voordeligste diner is gratis. De actie is exclusief dranken en op basis van beschikbaarheid en reservering vooraf. Hebben jullie een all-inclusive-formule inclusief drankjes? Dan geldt voor de 2e persoon 50% korting.

Ervaring leert ons tot nu toe dat deze actie veel nieuwe gasten naar de restaurants trekt. De actie bij de Chinese restaurants geldt in januari, februari en maart 2016. Zo kunnen jullie in 2016 met een goede omzet beginnen. Meer informatie vindt u via http://www.xenos.nl/actie.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor deelname kan tot 1 november via http://www.activatiemarketing.nl/xenos of door te bellen met 023 – 543 07 05 en te vragen naar het Xenos-team. Mailen kan ook: xenos@activatiemarketing.nl.

Wij bevelen deelname aan deze grote Restaurantactie van harte aan.