Website MAIN Energie in Chinees

Vandaag heeft MAIN Energie de Chinese versie van haar website gelanceerd. Zij is daarmee de eerste Nederlandse energieleverancier met een volledig Chinese website. MAIN Energie constateerde enkele jaren geleden dat het aantal Chinese ondernemers in Nederland groeiende is. Hierop is toentertijd ingespeeld door Chinees sprekende accountmanagers aan te nemen die zich uitsluitend richten op de Aziatische markt in Nederland. Een logische volgende stap is het toegankelijk maken van onze website voor Chinese ondernemers die de Nederlandse taal niet machtig zijn.

De Nederlandse economie is volop in beweging. Zo heeft de internationalisering ervoor gezorgd dat een groot aantal niet-westerse ondernemingen zich in ons land heeft gevestigd. Zo ook veel Aziatische ondernemingen die veeal actief zijn in de horeca en/of investeren in vastgoed en hotels. Met name de oude generatie Chinese ondernemers spreekt bij voorkeur de eigen taal en hecht ook in het zakendoen veel waarde aan hun eigen cultuur en tradities. De Aziatische accountmanagers van MAIN Energie kennen die cultuur en de markt van huis uit én spreken de taal. MAIN Energie toont hiermee aan dat het zich aanpast aan specifieke sectoren en doelgroepen en is daardoor dé energieleverancier voor Aziatische ondernemers in de sectoren restaurants, hotels, cafetaria’s, vastgoed en retail.

Voor de nieuwe generatie Chinese ondernemers die vooral in het Nederlands communiceren was reeds een aparte pagina beschikbaar op de website. Door het volledig vertalen van de website bevestigt MAIN Energie haar imago als de energieleverancier voor de zakelijke Chinese markt.

Over MAIN Energie
MAIN Energie is dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Door de persoonlijke benadering geeft zij energie een gezicht. Klanten krijgen hun eigen accountmanager die samen met hen de energiebehoeftes en wensen van hun onderneming doorneemt en hen op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Onze klanten hebben inzicht en grip op hun energiekosten door innovatieve diensten en producten. MAIN Energie heeft voor diverse sectoren accountmanagers in dienst met specialistische kennis van de desbetreffende sectoren zoals Aziatische- en agrarische markt, vastgoed en het MKB. Klik hier voor de Nederlandstalige website van MAIN Energie.