VCHO viert 10-jarig jubileum op Floriade Expo

Afgelopen maandag vierde VCHO haar 10-jarig jubileum op de Floriade Expo in Almere. In het Conference Pavilion werden de 500 gasten ontvangen met koffie, thee en heerlijke petit fours. Vanaf 11:00 uur konden de gasten genieten van een afwisselend programma met interessante speeches, een inspirerende presentatie en veel mooie muziek. Het programma werd gepresenteerd door Laiying Wang. Zij is niet alleen een zeer getalenteerde presentatrice en zangeres, maar ook een horecaondernemer en trouw lid van VCHO.

VCHO voorzitter Bin Yu bedankte de leden en partners voor hun steun in de afgelopen 10 jaar.

De door de klassiek geschoolde Limin Yang prachtig gezongen versies van het Chinese “China, ik hou van je” en het Nederlandse “Droomland” zorgden voor nostalgie en emoties bij de gasten.

Ook de heer Deyong Zhao, minister bij de Ambassade van China, bedankte de ondernemers en benadrukte dat de Chinese horeca in Nederland een belangrijke rol speelt bij het versterken van de banden tussen Nederland en China.

Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers vertelde hoe zijn zich samen met VCHO zullen blijven inzetten voor een nieuwe koksregeling.

De inspirerende presentatie van Jan-Willem Grievink van FSIN over de trends in de horeca tot 2030 maakte veel indruk op de gasten.

Een mini-concert met afwisselend mooie en sprankelende liedjes uit musicals zorgden voor een muzikale omlijsting van het programma.

Directeur van VCHO Liping Lin werd door de voorzitter bedankt voor haar inzet in de afgelopen 10 jaar.

Feestelijke bubbels mochten natuurlijk niet ontbreken met dank aan onze trouwe partner Sligro.

De voortreffelijk lunch werd verzorgd door Culivers (onderdeel van Sligro) en Tang Dynastie, het restaurant van ons bestuurslid Yuk-ha Tang. Met dank aan Lee Kum Kee.

Voor alle gasten was er een leuke goodiebag.

Wij danken alle leden, partners en relaties voor deze onvergetelijke dag. Na deze mooie viering kijken wij weer vooruit en gaan vol energie de toekomst tegemoet!