VCHO-Ledendag groot succes!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde VCHO-Ledendag 2021 bij ZiN! Inspiratielab van Sligro. Veel leden en partners waren naar Veghel gekomen voor een dag vol inspiratie en informatie.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd teruggekeken op het jaar 2020 en de vele uiteenlopende activiteiten van VCHO. Zo was er de campagne #ikchinees, de regionale themabijeenkomsten, de vele webinars en de gesprekken met ministeries en politici over de coronamaatregelen en de financiële steunpakketten. VCHO heeft in 2020 ook de manifestatie “Geen dreun, maar steun!” georganiseerd in Den Haag, waar veel politici bij aanwezig waren. Het financiële jaarverslag en de begroting voor 2021 werden gepresenteerd en goedgekeurd.

Directeur Liping  heeft tijdens de vergadering ook een update gegeven over de huidige stand van zaken met betrekken tot de gesprekken van VCHO met SZW over de (nieuwe) koksregeling.

ZiN! in Lunch

VCHO-partners Sligro, Smitvis, Culivers, Yama en Ajinomoto bereidden heerlijke en inspirerende gerechten voor de aanwezigen. De leden konden de aantrekkelijk geprijsde frisdranken van Vrumona ontdekken, de alcoholvrije bieren van Heineken proeven en zich laten informeren over de exclusieve wijnen van Advini die bij Sligro te koop zijn. Ook Lee Kum Kee was aanwezig met een presentatie van sauzen.

Workshops

Na de lunch was het tijd voor de workshops. De eerste ronde konden de aanwezigen kiezen tussen een presentatie “Allergenenwetgeving” die gegeven werd door Bureau de Wit of “Loyaliteit en Spaarprogramma’s” door Piggy. De tweede ronde was er de keuze tussen “Slim ondernemen bij Personeelstekort” door Sligro en “Tips om te voorkomen dat uw koks zonder opzegging vertrekken” door VCHO.

Partners

De hele dag waren enkele partners van VCHO aanwezig om de leden te informeren over ledenvoordelen. Leden konden een tankpas aanvragen om met korting te tanken bij Q8, zich aanmelden bij (Easy Payment Services) EPS om korting te krijgen op creditcardtransacties, zich laten informeren over Royalty Free Music van Eazis, het leasen van electrische Twingo’s bij Bochane en de voordelen van de robots van Pudu. Ook was de Chinese Kredietunie Nederland aanwezig en konden leden ontdekken hoe Value2U teveel betaalde premies voor ze kan terugvorderen. Ook Asian Horeca Services (AHS) was aanwezig om uit te leggen hoe zij kunnen helpen bij de aanvraag van GVVA koks.

Bekijk de fotoreportage