VCHO-Ledendag 2022 groot succes!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde VCHO-Ledendag 2022 bij ZiN! Inspiratielab van Sligro. Veel leden en partners waren naar Veghel gekomen voor een dag vol inspiratie en informatie.
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd teruggekeken op het jaar 2021 en de vele uiteenlopende activiteiten van VCHO. Het financiële jaarverslag en de begroting voor 2022 werden gepresenteerd en goedgekeurd.

ZiN! in Lunch

Tijdens de lunch werden de aanwezigen verrast met heerlijke en inspirerende gerechten van VCHO-partners Sligro, Culivers, Smeding, Ajinomoto, Yama, Rational en Tomassen. De leden konden ook de aantrekkelijk geprijsde frisdranken van Vrumona ontdekken, de alcoholvrije bieren van Heineken proeven, de batched cocktails van Springbay/Bottle Business uitproberen en zich laten informeren over de exclusieve wijnen van bij Sligro.

Workshops

Na de lunch was het tijd voor de workshops. De eerste ronde konden de aanwezigen kiezen tussen een presentatie “De Energiecrisis de baas” die gegeven werd door ComCam of “Oplossingen Personeelstekort” door Prestop, Jamezz en Smartrobot.solutions. De tweede ronde was er de keuze tussen “De Slimme Keuken” door Sligro en de “GVVA update” door VCHO.

Partners

Ook veel andere partners van VCHO waren aanwezig met oplossingen voor de uitdagingen waar de horeca op dit moment mee te maken heeft, zoals personeelstekort en de hoge energieprijzen.