Uitnodiging VCHO-Webinars in februari

Door de beperkende corona-maatregelen van de overheid is het helaas nog steeds niet mogelijk om fysieke activiteiten te organiseren. Net als eind 2020 zullen wij u daarom in de komende tijd door middel van VCHO-Webinars informeren over actuele onderwerpen.

Graag nodigen wij u uit om aan de volgende VCHO-Webinars deel te nemen.

VCHO-Webinar:
Eenvoudig voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing
Maandag 1 februari 2021, 11.00 – 12.00 uur

Cliff Fong van onze partner Nieuw-Hollands Energiebedrijf (NHEB) zal tijdens dit VCHO-Webinar in eenvoudige bewoordingen uitleggen wat de Informatieplicht Energiebesparing inhoudt en hoe u daar op een eenvoudige manier aan kunt voldoen met een minimale investering. Tijdens deze sessie zullen we ook de nieuwe, Chineestalige accountmanager van NHEB, Jonathan Ko aan u voorstellen. Ook kunt u al uw energievragen stellen aan Cliff en Jonathan.

VCHO-Webinar:
Corona en huurprijsvermindering
Dinsdag 2 februari 2021, 10.30 – 11.30 uur

In de afgelopen maanden heeft MAAK Advocaten een aantal VCHO-leden succesvol bijgestaan in de onderhandeling met hun verhuurder over huurverlaging. In dit Webinar dat VCHO in samenwerking met Horeca Alliantie partner ProFri organiseert zullen Renso van Wieringen Borski en Jacco Bruinsma van MAAK Advocaten uitleggen hoe zij deze ondernemers hebben geholpen om in gesprek te gaan met de verhuurder en in de meeste gevallen resultaat hebben behaald zonder een juridische procedure op te starten. Zij zullen ook antwoord geven op de vraag welke afwegingen u moet maken alvorens een advocaat in te schakelen. Natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen.

VCHO-Webinar:
Uw restaurant online – Het Nut van Digitale Marketing
Maandag 8 februari 2021, 11.00 – 12.00 uur

Eind vorig jaar gaf Tim van Eldijk van Sitedish tijdens een VCHO-Webinar al 10 gouden tips om meer uit uw afhaal- en thuisbezorgactiviteiten te halen. Deze keer zal Tim dieper ingaan op online marketing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal hij laten zien hoe u eenvoudig digitale marketing in kunt zetten om uw zichtbaarheid online te vergroten. Ook zal hij laten zien welke online mogelijkheden er zijn om meer mensen rechtstreeks bij uw restaurant te laten bestellen.

VCHO-Webinar:
Voeding voor uw immuunsysteem
Dinsdag 9 februari 2021, 10.30 – 12.00 uur

VCHO heeft de Chinese Masterchef Yuri Hou uitgenodigd om meer uitleg te geven hoe u door middel van voeding uw immuunsysteem kunt versterken. Juist in deze tijd dat het coronavirus de hele wereld in zijn greep houdt, is het belangrijk om op uw gezondheid te letten door het eten van de juiste voedingsmiddelen.

Dhr. Hou is een Chinese Kookmeester uit Beijing en gespecialiseerd in gezonde voeding en diëtetiek. Hij wordt regelmatig gevraagd om lezingen en gastlessen te geven over dit onderwerp.

Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.