Uitnodiging VCHO-Webinar: Waarom online reserveren meer omzet oplevert!

VCHO-Webinar: Waarom online reserveren meer omzet oplevert!Maandag 30 mei 2022, 11.00 – 12.00 uur

Wilt u weten wat de voordelen zijn van online reserveren en het gebruik van een reserveringssysteem voor uw restaurant? Tijdens het webinar op maandag 30 mei zullen Matthijs Pet en Erwin Dijkstra van Resengo u hier meer over vertellen en laten zien hoe u uw bezetting kunt optimaliseren en zo meer omzet kunt behalen. Naast online reserveren via uw eigen website, social media en Google, is het ook mogelijk om met Resengo uw eigen cadeaubonnen online te verkopen.

Online reserveren
Resengo bestaat al 20 jaar en heeft in de loop der jaren al veel (Aziatische) restaurants gefaciliteerd met hun online reserveringssysteem. Doordat zij alle software zelf ontwikkelen kunnen ze snel en flexibel reageren op de trends en de vragen uit de markt. Bij interesse zal Resengo uw zaak bezoeken en een offerte op maat maken. Bovendien zorgen zij ervoor dat u en uw medewerkers begeleid en getraind worden. Met Resengo zorgt u voor een optimale bezetting!

Ledenkorting 
VCHO-leden ontvangen 20% korting op de reguliere prijzen, die variëren van € 59,00 tot € 109,00. U kunt dus al gebruik maken van Resengo online reserveringsmodule vanaf € 47,20 per maand (prijs na korting).

Dit VCHO-Webinar is voorbij