Uitnodiging VCHO-Webinar: Rechten en plichten van horecaondernemers

VCHO Webinar:
Rechten en plichten van horecaondernemers
Maandag 21 juni 2021, 13.30 – 14.30 uur

Door de heropening van de horeca hebben veel ondernemers juridische vragen over hun rechten en plichten ten opzichte van hun personeel. Zo is bijvoorbeeld recentelijk gebleken dat een toenemend aantal GVVA koks zonder op te zeggen naar een andere werkgever gaat. Wat kunt u als werkgever doen om dit te voorkomen.

Andere vragen die wij van leden krijgen zijn onder andere:

  1. Als mijn medewerker op vakantie gaat naar een oranje gebied, daar besmet raakt met het coronavirus en daardoor niet kan komen werken, moet ik hem/haar toch doorbetalen? En hoe zit het met de dagen dat hij/zij in quarantaine moet bij terugkomst?
  2. Een van mijn medewerkers heeft afgelopen maanden thuis gezeten, maar wel loon ontvangen. Nu dit personeelslid weer aan het werk moet zegt hij op, omdat hij elders werk heeft gevonden. Waarschijnlijk is hij daar al langer werkzaam, terwijl ik ondertussen het loon gewoon heb doorbetaald. Hoe zit het met de verplichting van loonbetaling als een medewerker, zoals in dit geval, ook elders werkt?

Op al deze en andere juridische vragen zal onze nieuwe samenwerkingspartner LW advocaten en belastingadviseur u graag antwoord geven, tijdens het VCHO-Webinar Rechten en plichten van horecaondernemers op maandag 21 juni 2021 om 11.00 uur.

Om tijdens dit VCHO-Webinar zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden, kunt u nu alvast uw brandende vragen naar ons opsturen, zodat u zeker weet dat LW advocaten tijdens het VCHO-Webinar uw vragen zal beantwoorden.

Werknemers krijgen steeds meer kennis van arbeidsrecht. Ook controleert de Inspectie SZW in 2021 extra op het gebied van de Wet minimumloon, minimumvakantiebijslag en de Arbeidstijdenwet. Om een goede ondernemer te blijven, dient u de arbeidsrechten in Nederland goed te kennen.

Vergroot uw kennis op het gebied van arbeidsrecht door deel te nemen aan dit VCHO-Webinar. Mis het niet en meld u nu aan door middel van onderstaande button.

Dit VCHO-Webinar is voorbij