Uitnodiging VCHO-Webinar: Het ideale terras: Van routing tot medewerker

VCHO Webinar:
Het ideale terras: Van routing tot medewerker
Maandag 7 juni 2021, 11.00 – 12.30 uur

Nu het weer warmer wordt en de horeca langzaam open gaat, snakken Nederlanders ernaar om op het terras te genieten van een hapje en drankje in de zon. Buiten, het nieuwe binnen, biedt veel kansen voor horeca ondernemingen. Franck Evers van James Horeca neemt u mee in uw ambitie naar een succesvol terras. Tijdens dit VCHO-Webinar zal hij u tips & tricks geven waarmee u meer rendement uit uw terras kunt halen.

Franck is ontwikkelaar van het grootste horeca educatie programma ter wereld. Hij is een veelgevraagd spreker, die op een passievolle- humoristische manier mensen aan het denken, lachen en handelen maakt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Bepaal de functie van uw terras;
  • Wat zijn de trends;
  • Het ideale terrasmeubilair;
  • Wat drinken en eten we op het terras;
  • Bestellen en betalen op het terras;
  • Train uw medewerkers;
  • Zorg voor optimale gastvrijheid;
  • Verleng het terrasseizoen.

Heineken & Vrumona

Een uitgebreide drankenkaart is een must-have voor een succesvol terras. Sinds begin 2021 is VCHO een samenwerking aangegaan met zowel Heineken als Vrumona en VCHO-leden kunnen dus flink besparen op de inkoop van bier en fris. Na de tips & trics van Franck Evers, zullen Ard Ordelman van Heineken en Sjors Hendriks van Vrumona u meer informatie geven over hoe u gebruik kunt maken van deze ledenvoordelen.

Deelname aan dit webinar is gratis voor VCHO-leden. Niet-leden betalen € 25 per persoon.

Dit VCHO-Webinar is voorbij