Uitnodiging: VCHO-Ledendag 25 oktober 2021

Op maandag 25 oktober organiseren wij de VCHO-Ledendag in samenwerking met Sligro.

Tijdens dit evenement wordt onze jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden en willen wij u inspireren en informeren over actuele onderwerpen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om uw collega-ondernemers te ontmoeten en met elkaar bij te praten.

ZiN! in Lunch

Laat u tijdens de lunch verleiden en inspireren door de verrassende gerechten van VCHO partners Sligro, SmitVisCulivers, Yama, Ajinomoto en Oriental Meat. Ontdek nieuwe technieken, ingrediënten en convenience producten waarmee u uw menukaart kunt upgraden. Proef het exclusieve assortiment frisdranken van Vrumona, verdiep u in de bijzondere (alcoholvrije) bieren van Heineken en laat u informeren over het exclusieve aanbod wijnen van Sligro.

ZiN! in Workshops

Na de lunch is het tijd voor informatieve workshops over actuele onderwerpen.

Workshop 1

Training Voedselallergenen

Tijdens deze workshop zet Henk Groenendijk van Bureau de Wit alle relevante informatie met betrekking tot de allergenenwet voor u op een rij, zodat u dit eenvoudig kunt toepassen in uw zaak. Niet alleen handig, maar ook belangrijk, zeker nu de NVWA steeds vaker controleert en boetes uitdeelt wanneer de regels niet worden nageleefd.

Workshop 2

Behaal meer omzet met een spaarprogramma

Dat klantenbinding en klantloyaliteit belangrijk zijn is bekend, maar hoe zorgt u ervoor dat uw gasten uw restaurant vaker bezoeken en zelfs aanbevelen aan anderen? Laurens Havenaar en Hylke Reitsma van Piggy zullen tijdens deze workshop laten zien hoe iedere horecazaak, van eenmanszaak tot keten, een loyaliteitsprogramma kan inzetten en daar meer omzet mee kan behalen.

Workshop 3

Slim Ondernemen bij personeelstekort

In deze sessie vertelt Loes Scheijven, solutionsmanager bij Sligro, over slimme oplossingen om het maximale uit uw zaak te halen. Want juist in de huidige tijd – met extreme personeelstekorten – is slim ondernemen belangrijker dan ooit. Ze deelt praktische tips en voorbeelden uit de praktijk van de oplossingen die Sligro samen met partners voor de horeca ontwikkelt.

Workshop 4

GVVA en Arbeidsrecht

We informeren u tijdens deze workshop over de laatste stand van zaken met betrekking tot de koksregeling en de voortgang van de onderhandelingen met SZW. Daarnaast zetten we de belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor GVVA koks voor u op een rij en geven we tips aan welke juridische voorwaarden het arbeidscontract voor deze koks moet voldoen.

ZiN! in Borrel

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. U kunt onder het genot van een (alcoholvrij) drankje nog even napraten met uw collega-ondernemers.

Coronamaatregelen

Wij houden ons tijdens de VCHO-Ledendag strikt aan de coronamaatregelen van de overheid. Dat betekent dat wij alleen gasten mogen toelaten die in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs.

Deelname is gratis! Wacht dus niet langer en meld u nu aan.

Locatie:

ZiN! Inspiratielab Sligro
Kennedylaan 3, 5466 AA Veghel

Parkeren is gratis.

Aanvang:

Maandag 25 oktober 2021
10.30 – 15.30 uur

Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.