Uitnodiging: Themabijeenkomst Energie in Utrecht

Themabijeenkomst Energie

Maandag 4 juli 2022
FoodExplore Utrecht
10.30 – 14.00 uur
 

Wegens aflopende vaste contracten met vaste tarieven, worden ondernemers dit jaar geconfronteerd met een veel hogere energierekening. Wat kunt u hiertegen doen? Op maandag 4 juli organiseert VCHO haar laatste activiteit voor de zomervakantie om dit onderwerp te behandelen.

COMCAM

Afgelopen weken heeft COMCAM verschillende leden van VCHO geholpen met problemen met hun energieleveranciers. COMCAM biedt u vrijblijvend juridisch advies en als het nodig is kunnen ze ook energie leveren tegen een gunstiger tarief. Daarom is VCHO sinds kort een samenwerking aangegaan met COMCAM. COMCAM adviseert over strategisch energiebeleid en zorgt ervoor dat zij energie voor u inkopen tegen tarieven die op het juiste moment zijn vastgelegd. Zij noemen dat Energie Portfolio Management. Hiermee ontwikkelen ze een toekomstbestendige energiestrategie voor uw bedrijf. Zij kijken naar uw verbruik, risico’s, duurzaamheid en tarieven en onderzoeken hoe zij u kunnen helpen te besparen. COMCAM koopt energie op het juiste moment in op meerdere energiebeurzen en zorgt er zo voor dat uw energierekening betaalbaar blijft.

Pluq

Pluq plaatst gratis laadpalen bij restaurants en hotels en biedt ondernemers de mogelijkheid om zonder investering deze service aan gasten aan te bieden. Pluq investeert in de laadpalen, regelt de installatie en doet ook het onderhoud en beheer. Zij verrekenen ook de kosten voor het gebruik met uw gasten. Pluq kijkt naar de laadbehoefte en plaatst laadpalen bij wanneer dat nodig is. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing. U hoeft enkel de parkeerplaats te reserveren en Pluq doet de rest!

Locatie

FoodExploreHertogswetering 1953543 AS Utrecht

Programma

10.30 uur – Ontvangst met koffie/thee11.00 uur – Presentaties13.00 uur – Uitgebreide lunch14.00 uur – Afsluiting Deelname is gratis voor VCHO-leden. Niet-leden betalen € 50 p.p. U kunt zich met maximaal 2 personen per restaurant aanmelden. Wees er snel bij want vol=vol.