U kunt uw naam niet vinden in het Register Sociale Hygiëne!?

Eerder heeft VCHO u geïnformeerd dat u voor 1 mei a.s. dient te checken of u bijgeschreven staat in het Register Sociale Hygiëne. U heeft tot 1 mei 2018 de tijd om deze registratie aan te vragen. Daarna loopt u de kans dat u uw Drank- en horecavergunning niet kunt verlengen of, een nieuwe vergunning niet kunt aanvragen. In dat geval moet u een examen Sociale Hygiëne doen.

Velen van u hebben inmiddels de check gedaan en staan wel bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne . Echter van verschillende ondernemers krijgen wij feedback dat ze niet in het Register Sociale Hygiëne staan omdat zij reeds lang geleden op basis van algemene werkervaring bijgeschreven staan op de Drank- en horecavergunning bij de gemeente. Deze ondernemers zijn dus niet in het bezit van een diploma, maar draaien wel al meer dan 20 jaar een zaak op basis van de ervaring die zij daarvoor al hadden in de horeca.

Omdat deze ondernemers in het algemeen grote moeite hebben om voor het examen Sociale Hygiëne te slagen, heeft VCHO aan SVH gevraagd of SVH en VCHO samen deze groep ondernemers kunnen helpen om alsnog bij te schrijven in het register. Inmiddels heeft SVH hierop positief gereageerd. Indien u in deze groep valt, dient u de volgende stap te nemen: Vul voor 11 mei het formulier volledig in om uw gegevens aan ons door te geven.

Zodra VCHO deze gegevens van u heeft ontvangen, geven wij deze door aan SVH. SVH checkt dit vervolgens bij uw gemeente. Als alles klopt, wordt u alsnog bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Let op: U dient de bovenstaande gegevens correct door te geven. Bij vragen mail of bel ons gerust.