Fotoalbum Symposium & Masterclass Sichuan Cuisine

In het kader van een cultureel uitwisselingsprogramma tussen de Volksrepubliek China en brancheorganisatie VCHO, bezoekt een delegatie uit de Chinese (panda)provincie Sichuan binnenkort ons land. De delegatieleden zijn verbonden aan de Sichuan University for Tourism en organiseert op maandag 24 april een symposium bij Sligro Amsterdam met als absoluut hoogtepunt de ‘masterclass Sichuan Cuisine’, o.l.v. delegatielid dhr. Xiaohong Xu, culinair professor aan deze universiteit. Aziatische horecaondernemers krijgen ‘college’ van de hoogleraar voor de bereiding van exclusieve gerechten uit de vermaarde Sichuan keuken, met o.a. gerechten die worden bereid met bamboe, de zgn. ‘pandagerechten’.

Prachtig symposium door China delegatie van de Sichuan Tourism University: “Silk Road Chinese Cuisine Culture Spread and Exchange” door professor Mevr. Li Du, professor Mevr. Tong Liu, researcher Dhr. Shengpeng Wang, gevolgd door een Masterclass Sichuan Cuisine o.l.v. professor Dhr. Xiaohong Xu.