Slagen voor het diploma Sociale Hygiene?

Wilt u ook direct slagen voor het SVH diploma Sociale Hygiëne? Kom dan naar de VCHO Training- en Examendagen. Bekijk hier voor de beschikbare data.

SVH diploma Sociale Hygiëne
Wie alcohol schenkt moet voldoen aan de Drank- en Horecawet. Volgens de wet moet er altijd minimaal 1 medewerker in het bedrijf aanwezig zijn met het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

Om de slaagkans voor Chinese ondernemers te stimuleren bieden VCHO en Sligro de mogelijkheid om snel en efficiënt in het bezit te komen van het verplichte SVH Diploma.

Aantrekkelijk tarief voor leden
Leden betalen slechts € 329 excl. BTW
Niet-leden betalen € 429 excl. BTW

Training & examen in het Chinees!
U krijgt een uitgebreide training in het Chinees en u leert u wat wel en wat niet is toegestaan vanuit de Drank- en Horecawet. Alléén bij VCHO kunt u aan het einde van de trainingsdag schriftelijk examen  in het Chinees doen voor het diploma Sociale Hygiëne.

Wilt u geen training volgen, maar alleen examen doen? U kunt zich ook alleen voor het schriftelijke examen aanmelden. De kosten hiervoor bedragen € 209 excl. BTW.

Sociale Hygiëne boeken nodig?
Wij hebben het Sociale Hygiëne theorieboek en het boek examentrainingen vertaald in het Chinees. Bestel het via onze webshop.

Aanmelden SVH Training & Examen