Nieuwe Chinese vertaling cursus Sociale Hygiëne (SVH) nu beschikbaar!

VCHO heeft in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het cursusboek Sociale Hygiëne (SVH) opnieuw laten vertalen in het Chinees. De nieuwe vertaling sluit nu beter aan bij de huidige teksten en vragen in de Nederlandse versie van het huidige SVH theorieboek Sociale Hygiëne. Ook is het boek Examentrainingen opnieuw vertaald en helpt de nieuwe vertaling u beter bij de voorbereidingen op het examen. De nieuw vertaalde boeken zijn vanaf vandaag bij VCHO verkrijgbaar!

Bestellen van het SVH theorieboek en het boek Examentrainingen in het Chinees bij VCHO kan per telefoon, per e-mail en online.

Prijs SVH Theorieboek Chinees excl BTW:
VCHO-leden € 35,- + € 5,- verzendkosten
Niet-leden   € 75,- + € 5,- verzendkosten

Prijs Examentrainingen Chinees excl.BTW
In dit boek zijn 5 examentrainingen opgenomen met ieder 40 vragen.

VCHO-leden € 17,50 + € 5,- verzendkosten
Niet-leden   € 35,- + € 5,- verzendkosten

Klik hier om de boeken direct online te bestellen.

Waarom is het diploma Sociale Hygiene nodig?
Horecabedrijven die alcohol verkopen, moeten aan een aantal wettelijke eisen voldoen rondom sociale hygiëne, die zijn vastgelegd in de Drank- en Horecawet. Zo moet er altijd iemand aanwezig zijn die in het bezit is van de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. Dit kan de ondernemer of een leidinggevende zijn, maar ook een medewerker. Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij moeten beiden in het bezit zijn van de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. Deze krijgt u door te slagen voor het examen Sociale Hygiëne.

Het examen SVH Sociale Hygiëne
In het examen worden vragen gesteld over onder andere (de werking van) alcohol, drugs, gokken, het gastvrijheidsconcept, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidsomstandigheden. Als u het examen met succes aflegt, behaalt u het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Met dit diploma op zak, wordt u door de Landelijke Examencommissie (LEC-SVH) bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne en ontvangt u de SVH Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. Het examen is een theorie computerexamen met 40 meerkeuzevragen en duurt 40 minuten. U bent geslaagd voor het examen als u minimaal 29 vragen juist heeft beantwoord. Het examen wordt afgenomen in het Nederlands en Chinees.

Aanmelden voor het SVH examen Sociale Hygiene
U kunt zelf de locatie, de datum, taal en de tijd van het computerexamen kiezen. Er zijn 33 toets locaties en zijn verspreid door het hele land. Via Mijn MSH kunt u het examen boeken en inplannen. Het Chineestalige examen kost € 185,- (incl. BTW).