Nieuw ledenvoordeel: 30% korting op keukeninrichting en vaatwassers bij Metos!

Metos is dé specialist van Nederland voor professionele keukens en spoelkeukens. Metos is onderdeel van de Ali Group die behoort tot de top drie-spelers van de wereld. Metos kent de belangrijkste bedrijfsprocessen en speelt daar met de keuken- en spoelkeukentechniek op in. Klik hier voor een fotocollage Metos producten.

Metos heeft een compleet en breed assortiment aan professionele keuken- en vaatwasapparatuur met een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Voor de professionele horecaondernemers is hier alles te vinden op het gebied van koelen, vriezen, koken, werkbanken, klein keukenapparatuur, keuken-benodigdheden, foodwaste, vaatwassen, vaatwasmachines, logistiek spoelkeuken en accessoires voor vaatwasmachines.

Uitstekende service!
Er staat 24/7 een professioneel team van servicemonteurs door heel Nederland voor u klaar. Continuïteit is immers minstens zo belangrijk als kwaliteit in uw keuken en spoelkeuken. De servicemonteurs van Metos hebben specifieke kennis van alle uiteenlopende keuken en spoelkeuken apparatuur.

Ledenvoordeel VCHO:
Op alle merken die Metos voert en die onder de Ali-Groep vallen, behalve de productgroep Combisteamers, geldt een standaard korting van maar liefst 30% voor de VCHO-leden! met uitzondering van het maatwerk uitgevoerd door het bedrijf Rendisk. Deze kosten worden netto/netto doorberekend.

Als u interesse heeft in de producten van Metos bel dan met VCHO op 020-3458202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Metos neemt dan contact met u op.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Q1893XNUfT0[/embedyt]

Contactinformatie:

VCHO
Tel: 020-3458202
E-mail: info@vcho.nl
Website: www.vcho.nl