Midherfst-Bijeenkomsten

Kom naar een van de kleinschalige bijeenkomsten in uw regio!

In deze coronatijd wordt u als horecaondernemer overspoeld met continu veranderende regelgeving en verschillende steunpakketten. VCHO wil u graag op de hoogte houden van alle actualiteiten en daarom organiseren wij in september zes informatieve, regionale bijeenkomsten waarbij veiligheid voorop staat.

Tijdens deze bijeenkomsten zullen wij u toelichting geven op de geldende (corona)regels en het derde steunpakket dat het kabinet binnenkort zal aankondigen. Wij merken dat niet alle ondernemers optimaal gebruik maken van alle financiële steunmaatregelen die landelijk en regionaal beschikbaar zijn. Wij willen graag met u kijken of u nog recht heeft op aanvullende steun.

Ook geven wij u een totaalbeeld van de ontwikkelingen in de horeca in de coronatijd en zullen onze partners u informeren over interessante producten en diensten waarmee u juist in deze coronatijd uw kosten kunt verlagen en uw rendement kunt verhogen.

Ter gelegenheid van het Midherfstfestival, ontvangt iedere bezoeker een leuke goodiebag met mooie producten die aangeboden worden door onze partners. Tijdens de heerlijke lunch is er ook tijd om met andere leden bij te praten, uiteraard op gepaste afstand.

Deze bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door onze partner Sligro.

Data en Locatie

Maandag 14 september – Kerkrade
Parkstad Plaza
Roda J.C. Ring 2b
6466 NH Kerkrade

Dinsdag 15 september – Almere
Festijn Culinair
Trekweg 1
1338 GA Almere

Maandag 21 september – Groningen
Ni Hao Stadsparkpaviljoen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen

Dinsdag 22 september – Delft
Shanghai Garden
Kleveringweg 11
2616 LZ Delft

Maandag 28 september – Eindhoven
Woensel Wereldkeuken
Winkelcentrum Woensel 292
5625 AT Eindhoven

Dinsdag 29 september – Utrecht
FoodExplore
Hertogswetering 195
3543 AS Utrecht

Programma

10:30 Ontvangst met koffie en thee
11:00 Diverse presentaties over actuele onderwerpen in deze coronatijd
12:30 Uitgebreide lunch
14:00 Afsluiting

 Deelname is gratis voor VCHO-leden. Niet-leden betalen € 50 p.p. U kunt zich met maximaal 2 personen per restaurant aanmelden. Wees er snel bij want vol=vol.

Coronamaatregelen

Wij houden ons tijdens deze bijeenkomsten strikt aan alle coronamaatregelen. Alle bijeenkomsten vinden plaats in grote (wereldkeuken-)restaurants waar we maximaal 40 personen zullen ontvangen. Het spreekt voor zich dat iedereen zich moet houden aan de 1,5 meter-afstand-regel.

Indien u of een van uw huisgenoten verkoudheidsklachten heeft of positief is getest op het coronavirus, verzoeken wij u thuis te blijven.

Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud dat de overheidsmaatregelen niet aangescherpt worden.