Midherfst-Bijeenkomsten 2021

Nu de coronamaatregelen stap voor stap worden afgebouwd en een groot deel van de bevolking gevaccineerd is, zijn wij blij dat we in september en oktober weer een zestal kleinschalige, regionale bijeenkomsten kunnen organiseren. Tijdens deze Midherfst Bijeenkomsten komen verschillende actuele onderwerpen aan bod.

Update Koksregeling

Eerder dit jaar verschenen er verschillende artikelen in de media over misbruik van de koksregeling. Naar aanleiding daarvan heeft de Tweede Kamer ingestemd met het verzoek van demissionair minister Koolmees om de huidige regeling op te schorten. VCHO zet zich al sinds haar oprichting in 2012 in voor een goede en werkbare koksregeling en is ook nu weer in overleg met de ministeries over een aangepaste regeling. Tijdens de Midherfst Bijeenkomsten zullen wij u een update geven over de huidige stand van zaken.

Personeelstekort

De hele horeca kampt momenteel met een tekort aan allerlei personeel. Hoe los je dit probleem op? VCHO geeft u tijdens de bijeenkomsten tips en advies op basis van vele praktijkervaringen.

Producten en diensten die personeel en kosten besparen

Verschillende VCHO partners zullen u informeren over producten en diensten waarmee u juist in deze coronatijd uw kosten kunt verlagen, personeel kunt besparen en uw rendement kunt verhogen.

Data en Locaties

Dinsdag 14 september
Wereldrestaurant A2, Amsterdam

Maandag 20 september
Wereldrestaurant Atlantis, Nederweert

Dinsdag 21 september
Watertuin, Spijkenisse

Maandag 27 september
Wereldrestaurant 22High, Amersfoort

Dinsdag 28 september
Ni Hao Stadsparkpaviljoen, Groningen

Maandag 4 oktober
FoodExplore, Utrecht

 Deelname is gratis voor VCHO-leden. Niet-leden betalen € 50 p.p. U kunt zich met maximaal 2 personen per restaurant aanmelden. Wees er snel bij want vol=vol.

Programma

10:30 Ontvangst met koffie en thee
11:00 Diverse presentaties over actuele onderwerpen in deze coronatijd
13:00 Uitgebreide lunch
14:00 Afsluiting

Coronamaatregelen

Wij houden ons tijdens deze bijeenkomsten strikt aan alle coronamaatregelen. Alle bijeenkomsten vinden plaats in grote (wereldkeuken-)restaurants waar we maximaal 50 personen zullen ontvangen. Het spreekt voor zich dat iedereen zich moet houden aan de 1,5 meter-afstand-regel. Indien u of een van u huisgenoten verkoudheidsklachten heeft of positief is getest op corona verzoeken wij u thuis te blijven. Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud dat de overheidsmaatregelen niet aangescherpt worden.