Meet & Greet met politiek Den Haag

Tijdens de persconferentie gisteravond maakte minister-president Rutte bekend dat de horeca nog tot 20 mei gesloten moet blijven. Nu de horeca nog minstens een maand dicht moet blijven, wordt de financiële nood nog hoger en is een aanvullend steunpakket van de overheid noodzakelijk.

VCHO is al enige tijd aan het lobbyen voor een aanvullend financiële steunpakket, namelijk huurcompensatie en kwijtschelding werkgeverspremies. Om onze inspanningen kracht bij te zetten hebben wij Tweede Kamerlid Chris van Dam van het CDA bereid gevonden om vrijdag a.s. om 13:30 uur onze leden te “ontmoeten”.

Livestream

Tijdens deze digitale Meet & Greet willen wij u de gelegenheid geven om uw persoonlijke verhaal te delen, zodat nog duidelijker wordt hoe hoog de nood is. Chris kan dan onze wensen ‘meenemen’ naar de Haagse politiek.

U kunt deze sessie volgen via onze livestream op YouTube. Wij zullen, zoals u van ons gewend bent, alles vertalen in het Chinees. Dus u kunt ook vragen stellen in het Chinees.

Deelnemen aan Meet & Greet

Wilt u uw persoonlijke verhaal vertellen tijdens de digitale Meet & Greet met Chris van Dam, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten! Geef uw verhaal telefonisch door op 020-3458202 of stuur een mail naar info@vcho.nl. Wij zullen alle aanvragen verzamelen en er zoveel mogelijk aan Chris van Dam voorleggen.

Laten we met elkaar proberen om de politiek te overtuigen van de noodzaak van aanvullende maatregelen.

Meet & Greet met Tweede Kamerlid Chris van Dam

Vrijdag 24 april 2020
13:30 uur

Ga naar de livestream

Chris van Dam

Chris van Dam is namens het CDA sinds 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamer. Daarvoor is hij 12 jaar werkzaam geweest bij Politie Haaglanden en is hij 19 jaar officier van justitie en plaatsvervangend hoofdofficier geweest bij het Openbaar Ministerie in Amsterdam en Den Haag. Van Dam is opgeleid tot meester in de rechten.

Chris van Dam is woordvoerder op verschillende terreinen. Zo nam hij ook op 13 november 2017 het woordvoerderschap op zich over het neerstorten van vlucht MH17.

Bekijk hier het volledige profiel van Chris van Dam.