Massaal protest horeca in Den Haag

Honderden ondernemers en medewerkers uit de horeca waren maandagmiddag aanwezig bij de protestmanifestatie in Den Haag die VCHO samen met de Horeca Alliantie partners ProFri en NHG organiseerde. Inzet van deze demonstratie was meer financiële steun, 100% dicht is 100% vergoeding.

Vóór de demonstratie bezochten vertegenwoordigers van de Horeca Alliantie burgemeester Jan van Zaanen van Den Haag en staatssecretaris Mona Keijzer aan wie zij het belang van meer financiële steun voor de horeca uitlegeden en ook het manifest van de Horeca Alliantie overhandigden.

Op het podium spraken Tweede Kamerleden Thierry Aartsen (VVD), Steven van Weyenberg (D66), Henk Krol (LHK) en Geert Wilders (PVV) de aanwezigen toe waarna zij het manifest van de Horeca Alliantie overhandigd kregen. Ook diverse ondernemers, waaronder VCHO (bestuurs-)leden Kaji But, Yuk-ha Tang en Harmen de Glint namen de microfoon in de hand om te vertellen over hun benarde situatie en de noodzaak van meer steun.

VCHO zal samen met de Horeca Alliantie partners doorgaan met de lobby voor meer steun en een spoedige, maar vooral veilige, heropening van de horeca.

Fotoalbum

Horeca Manifestatie

 Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 020-3458 202 of info@vcho.nl.