Ledenvoordeel RV Webdiensten

VCHO biedt i.s.m. RV Webdiensten een nieuw ledenvoordeel: een volledig nieuwe website vanaf slechts € 750,- Niet leden betalen € 1.500,-!

Uw website wordt voorzien van de volgende kenmerken: full-responsive (toegankelijk op elk apparaat), mogelijkheid tot eigen beheer, volledig geschikt voor Google, moderne uitstraling, contactformulieren, belfunctie, Google Maps en alle mogelijke koppelingen met social media.

Voor onderhoud, de registratie van de domeinnaam, de hosting van de website en eventueel de e-mailhosting gelden extra kosten die in overleg nader worden bepaald.

Fotografie pakket slechts € 350,-
Nieuwe foto’s voor uw website en social media? Er worden tientallen mooie foto’s gemaakt van het pand, het interieur, de gerechten, de werknemers, de sfeer en de omgeving. Niet leden betalen € 750,-

Professionele bedrijfsvideo € 650,-
Een compleet beeld en een prachtige sfeerimpressie van uw bedrijf in 60 seconden. Logo-verwerking, rechtenvrije muziek en complete montage van de beelden in 4K-resolutie. Geschikt voor gebruik op uw website en social media kanalen. Niet leden betalen € 1.250,-

Check op www.rvwebdiensten.nl of klik op Ledenvoordelen VCHO. Heeft u interesse? Mail naar info@rvwebdiensten.nl of bel Roy Vathorst op 06-1543 0885.