Inspectiegegevens NVWA horeca Den Haag openbaar 

Openbaarmaking gegevens door NVWA

NVWA gaat de openbaarmaking van de inspectiegegevens verder uitbreiden. Na Utrecht zijn vanaf nu de inspectiegegevens van de horeca in Den Haag openbaar. Amsterdam en Rotterdam volgen aan het eind van dit jaar. Gasten kunnen via de App of www.inspectieresultaten.vwa.nlde inspectieresultaten van uw bedrijf zien!

VCHO helpt u met uw keukenhygiëne!

Om te zorgen dat uw bedrijf niet negatief in het nieuws komt m.b.t. de voedselveiligheid en keukenhygiene kan VCHO u helpen:

  1. Zorg dat u het Hygiëne-werkboek HACCP van VCHO in huis heeft. Hierin staan alle internationale richtlijnen met betrekking tot voedselveilig werken. U kunt dit boek in het Nederlands en in het Chinees hier bestellen. Leden betalen slechts € 10,- excl. BTW en verzendkosten.
  2. Bedrijven die een waarschuwing hebben gekregen of professioneel advies willen over voedselveiligheid en keukenhygiene kunnen Bureau de Wit inschakelen. Voor intensieve begeleiding, verbeterpunten HACCP, 3 bezoeken in 3 maanden, een uitgebreide hygiëne check, monstername en een volledige rapportage van elke inspectie betalen VCHO leden € 171,- per bezoek. 

Bel of mail VCHO en wij zorgen dat Bureau de Wit contact met u opneemt.

Ons advies: focus op (keuken)hygiene!

Door o.a. social media verspreid negatief nieuws zich razendsnel. Zonder dat u het wilt staat uw bedrijf landelijk negatief in het nieuws. Besteed daarom meer dan gemiddelde aandacht aan uw voedselveiligheid en keukenhygiene. Bij twijfel neem altijd contact op met VCHO, wij helpen u graag!