Horecava 2020 – Proef Azië!

Van 13 t/m 16 januari 2020 is er weer Horecava in RAI Amsterdam. VCHO is op deze vakbeurs in Foodhal 7 aanwezig met een Aziatisch paviljoen, hét Aziatisch trefpunt tijdens Horecava 2020.

Alle innovatieve ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de Aziatische horeca, komen hier samen en worden door VCHO gepresenteerd aan alle stakeholders; leden, ondernemers, relaties, medewerkers en bezoekers.

Welkom op het Azië paviljoen!

Het team van VCHO ontvangt u met een warm welkom! Dagelijks zijn er kookdemo’s en proeverijen in de centrale keuken. U kunt proeven, beleven en genieten!

Gratis toegang VCHO-leden

Alle VCHO-leden hebben een link ontvangen via de VCHO-Nieuwsbrief waarmee 2 gratis kaarten besteld kunnen worden. Nieuwsbrief gemist? Mail naar info@vcho.nl.

Productaanbiedingen en (leden)voordelen

Bezoekers genieten ook 4 dagen van ledenvoordelen van de commerciële VCHO-partners op het Azië-paviljoen. Kom naar het paviljoen en doe u voordeel op het gebied van food, non-food, verzekeringen en accountancy.

Catering

Centraal op het paviljoen is ruimte gereserveerd waar o.a. Sligro, en JDE koffie, thee, water, frisdranken en bier verzorgen voor bezoekers. Ideaal om te laten bijpraten door VCHO medewerkers of netwerken met uw collega’s!