Horeca Protocol VCHO – NHG – ProFri

Update:
Horecagelegenheden hebben sinds 14 oktober 2020 om 22.00 uur hun deuren moeten sluiten. Afhalen en bezorgen blijft mogelijk.

1 juni 2020 mag de horeca weer opengaan. Dit gaat echter gepaard met restricties om de volksgezondheid te waarborgen. Wij hebben daarom een horeca protocol gemaakt waarin we de voorwaarden zo goed mogelijk hebben beschreven. Dit protocol is in samenspraak met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat opgesteld door de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), het Nederlands Horeca Gilde (NHG) en de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri).

Om de heropening van de horeca succesvol te maken is het van belang dat alle horecaondernemers zich aan de richtlijnen van Rijksoverheid en het RIVM houden. Mede daarom is ons protocol beschikbaar voor iedereen en willen wij het ook graag met u delen.

Wij raden u aan het protocol goed te bestuderen en te kijken hoe u de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid in uw bedrijf kunt implementeren. De maatregelen genoemd in dit document zijn bedoeld om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te waarborgen en de overdracht van het COVID-19 virus tot een minimum te beperken. Let op: u bent als ondernemer verantwoordelijk voor de naleving van de regels in én rondom uw zaak.

Omdat de situatie rondom COVID-19 voortdurend verandert, is dit een dynamisch document dat steeds aangepast wordt aan de geldende noodverordeningen en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Download hieronder de meest actuele versie van dit protocol en de bijlagen in het Nederlands en Chinees.

Heeft u vragen over het protocol? Het tweetalige VCHO-Team zit vanaf maandag 9.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.