Gratis toegang WCCC voor VCHO-leden!

13 september 2016

VCHO nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij het World Championship of Chinese Cuisine (WCCC) 2016 in Ahoy Rotterdam. Dit prestigieuze culinaire wereld-kampioenschap duurt van 19 t/m 21 september 2016. Vooral dinsdag 20 september belooft een waar spektakel te worden.

Het World Championship of Chinese Cuisine vindt elke vier jaar plaats en wordt beschouwd als de olympiade van de Chinese kookkunst. Tijdens dit kampioenschap zullen de beste Chinese chefs van de wereld het tegen elkaar opnemen.

Het is de eerste keer dat het WCCC buiten Azië plaatsvindt. Hiermee spreekt de Chinese organisatie haar vertrouwen uit in de culinaire kwaliteiten van de restaurants in Nederland en toont zij haar ambitie om de culturele banden met ons land verder te versterken. De Chinese gemeenschap in Nederland is trots op deze primeur!

Aanbeveling VCHO: DAG 2 (20-9-2016) East meets West Chefs Challenge

Het World Championship of Chinese Cuisine heeft een enerverend programma. Met name de 2de dag (20 september) belooft een waar spektakel te worden. Dan nemen 3 meesterchefs uit Beijing het op tegen 3 Michelin sterren-koks! VCHO beveelt met name deze 2e dag dan ook van harte aan als u een bezoek wilt brengen aan de WCCC.

Hoe komt u in het bezit van gratis toegangskaarten?

U hoeft hier bijna niets voor te doen! Speciaal voor onze leden hebben wij gratis toeganskaarten klaar liggen. Op maandag 19 september t/m woensdag 21 september is tussen 09.30-10.30 uur een medewerker van VCHO aanwezig bij de hoofdingang van het Ahoy-gebouw, tevens de ingang naar het WCCC. Als u zich tussen 09.30-10.30 uur meldt bij deze VCHO-medewerker dan ontvangt u gratis toegangskaarten! Maximaal 2 kaarten per restaurant. Op=op!

Bent u nog geen lid?

U kunt zich ter plekke inschrijven als lid van de VCHO, dan ontvangt u  naast de gratis toegangskaarten bovendien nog een welkomstcadeau!

Adres

Het WCCC zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam.
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Het volledige programma vind u hier.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens het WCCC!