Gratis toegang ‘Gastvrij Rotterdam’ voor VCHO leden!

GASTVRIJHEID & BELEVING

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Van 18 t/m 20 september staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 360 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Zie www.gastvrij-rotterdam.nl

VCHO AANWEZIG OP GASTVRIJ ROTTERDAM, STAND MAIN ENERGIE

VCHO is vertegenwoordigd op Gastvrij Rotterdam en aanwezig op de stand van Main Energie. De consulenten van VCHO staan voor u klaar voor een gesprek, advies en informeren u graag over de nieuwste VCHO-ledenvoordelen en de actuele stand van zaken in de Aziatische sector. U kunt de stand van Main Energie vinden in hal 3, stand 339.

GRATIS TOEGANG VCHO LEDEN

VCHO en Main Energie nodigen u van harte uit om deze vakbeurs gratis te bezoeken. Bel of mail naar VCHO (020-3458 202 of info@vcho.nl) en u ontvangt gratis registratiecodes (max.2 per bedrijf) waarmee u zich kunt aanmelden op http://www.gastvrij-rotterdam.nl/registreer voor gratis toegang. Zorg dat u het niet mist!

BEURSINFORMATIE

Gastvrij Rotterdam is geopend op 18 t/m 20 september van 11.00 tot 18.00 uur. VCHO is aanwezig op de stand van Main Energie, Hal 3, stand 339. Adres Ahoy Rotterdam: Ahoyweg 10, 3084 BA te Rotterdam. Ahoy heeft 2000 parkeerplaatsen, dagtarief €13,00 (dagtarief) incl. BTW.