Fotoalbum ‘ZiNSpiration Day’ 28.05.2018

Op 28 mei organiseerde VCHO, Sligro en commerciële partners een inspiratie-bijeenkomst (ZiNSpiration Day) met belangrijke informatie over nieuwe wetgevingen voor ondernemers, met name de nieuwe Arbowet, de nieuwe Privacywet en GVVA.

ZiN is hét Inspiratielab dat u als foodprofessional helpt om nog beter te worden in het vak. De moderne kookunits laten zien hoe u moderner, hygiënischer en efficiënter kunt koken. Het Zin-restaurant en bar laten u beleven van de hedendaagse horeca entourage. Outdoor cooking geeft u inspiratie voor trendy summer cooking. De Zin 180-graden bioscoop brengt u naar de formidabele wijngaarden in Frankrijk, theeplantages in Azië en een stormende Noordzee.

Daarnaast was volgens het rooster van aftreden was dhr. Yongxiang Hu die zijn functie neerlegt als bestuurslid van VCHO. Als opvolger is voorgedragen mevr. Yuk-ha Tang. Tijdens de ALV werd er gevraagd om in te stemmen met de installatie van mevr. Yuk-ha Tang als nieuw bestuurslid van VCHO. Wij kondigen met trots aan dat mevr. Yuk-ha Tang met meerderheid van de stemmen tot nieuw bestuurslid van VCHO is verkozen. Van harte welkom!

Hieronder een fotoalbum van deze spectaculaire dag.

Fotoalbum ZiNSpiration Day 28.05.2018