Fotoalbum ‘Inspiratietour Eindhoven’ 03.07.2018

VCHO organiseerde een inspiratiedagtour naar trendy hotspots in het Brabantse Eindhoven.

Fotoalbum Inspiratietour Eindhoven

Programma

Stop 1: Yoghurt Barn
Yoghurt; whole day, every day! Inmiddels een keten met 11 filialen. Hollanders zijn er gek op. En het is gezond!

Stop 2: Restaurant Emma
Groenten en kruiden staan in dit restaurant letterlijk en figuurlijk centraal! Dit fraaie bedrijf is tevens onze lunchlocatie.

Stop 3: De Vooruitgang!
Het herbouwde stadcafé brandde op 27 april 2013 tot de grond toe af. Van kelder tot dak kreeg de zaak een nieuwe inrichting en indeling. Het nieuwe interieur ademt de sfeer van New York.

Stop 4: UMAMI by Han Eindhoven
UMAMI by Han Eindhoven is volledig gerenoveerd en zijn In het interieur zijn moderne Aziatische invloeden te zien. Het vernieuwde concept heeft een open Food Bar met fruits de mer en een stoomkeuken, waar verschillende soorten bapao met gepekelde groenten worden bereid.

Stop 5: Gallery Rembrandt
Gallery Rembrandt beschikt over een zeer brede collectie moderne hedendaagse kunst. De collectie bestaat uit schilderijen, beelden van diversen materialen, en fotografie. Ook de inrichting van UMAMI by Han beschikt over prachtige voorwerpen uit deze gallery.

Stop 6: Bij Albrecht
De laatste locatie en tevens onze dinnerspot. Veganistisch is het nieuwe vlees en vis. Iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis!