Doe mee aan Protestmanifestatie in Den Haag

Protestmanifestatie in Den Haag

Tijd: 7 december 2020, 12.00 – 14.00 uur
Locatie: Laan van Reagan en Gorbatsjov

VCHO organiseert deze protestmanifestatie samen met de Horeca Alliantie partners (ProFri en NHG).

De Horeca Alliantie houdt komende maandag 7 december a.s. van 12.00 tot 14.00 uur een protestmanifestatie in Den Haag. Inzet: het kabinet moet de coronasteun juist nú maximaliseren en niet (verder) afbouwen. De huidige steun is volstrekt onvoldoende om de horeca overeind te houden.

Bij ongewijzigd beleid zullen duizenden horecabedrijven kopje onder gaan en verliezen ondernemers en werknemers hun bestaanszekerheid. De huidige en toekomstige versobering van steunmaatregelen is voor de gezamenlijke horeca onaanvaardbaar en desastreus.

De Horeca Alliantie accepteert dat de overheid maatregelen treft om de verspreiding van corona in te dammen. De horeca verdient echter stéun voor haar medewerking; volledige steun en géén doffe dreun.

De Horeca Alliantie roept alle horecaondernemers, hun partners én medewerkers op maandag 7 december om 12.00 uur naar Den Haag te komen om deze boodschap luid en duidelijk af te geven. Mét mondkapje en houd afstand!

Meld jouw komst aan via de websites van één van de organisaties die deel uitmaken van de Horeca Alliantie. Via het opgegeven e-mailadres houden we je op de hoogte van de manifestatie. Vanzelfsprekend zijn ook niet-leden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

 Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via 020-3458 202 of info@vcho.nl.