“Demonstratie Moderne Kooktechnieken” laat ondernemers kennismaken met de nieuwe generatie keukenapparatuur

15 juni 2016

Zo’n 50 enthousiaste ondernemers hebben op 13 juni deelgenomen aan de bijeenkomst die VCHO in samenwerking met Rational heeft georganiseerd.

In restaurant Het Gouden Huis in Almere liet Rational zien hoe de Chinese keuken flink op personeel kan besparen door optimale inzet van de combisteamer. Daarnaast gaf VCHO gratis advies, vertelde ze over de plannen om een eigen bestelapp te onwikkelen voor de Aziatische horeca, en werd er antwoord gegeven op verschillende vragen over bijvoorbeeld de vorderingen in de onderhandelingen met de overheid over het convenant en keukenhygiëne.

Uit gesprekken met ondernemers is gebleken dat er nog steeds veel onwetendheid en misverstanden zijn op het gebied van keukenhygiëne. Als u vragen heeft over keukenhygiëneproblemen, of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met Bureau de Wit, onze samenwerkingspartner. Als VCHO-lid kunt u met korting gebruikmaken van de trainingen en begeleiding van Bureau de Wit. Kijk hier voor een overzicht van de verschillende diensten en prijzen.

Mocht u nog vragen hebben over of geïnteresseerd zijn in de diensten van Bureau de Wit, dan kunt u contact met ons opnemen via 020-3458202 of info@vcho.nl.