Collectieve ziektekostenverzekering CZ: 7 tot 10 % VCHO-korting op de premie!

Korting premie ziektekostenverzekering
Ook volgend jaar stijgen de premies ziektekosten. Een mooi moment om te besparen en toe te treden tot het VCHO-collectief van CZ! De premie is goedkoop (vanaf € 86,80 p/m) en CZ wordt zeer goed beoordeeld. Geen uitgeklede polis, maar met veel extra’s voor uw premie!

Ontevreden over huidige verzekering? 
U kunt nu overstappen. Profiteer van 7 tot 10% VCHO-korting. Al bij CZ verzekerd? Dan kunt u maandelijks instappen voor de kortingsregeling!

Aanmelden voor de kortingsregeling
Check de premie op www.cz.nl en wat in de aanvullende verzekeringen gedekt is. Klik op – bereken uw premie – vul de velden in en vul het VCHO- collectiviteitsnummer in. U kunt dit opvragen bij VCHO: 020-3458 202 of info@vcho.nl.

Ook voor uw werknemers!

Uw medewerkers kunnen ook profiteren van de collectieve ziektekostenverzekering. Werknemers van bedrijven met max. 5 personeelsleden kunnen meedoen als het implementatieformulier is ingevuld en ondertekend door de werkgever.

Voor werknemers van bedrijven met 5-250 personeelsleden moet eerst het implementatieformulier aan VCHO geretourneerd worden. VCHO zorgt vervolgens voor een sub-collectiviteitsnummer op naam van het bedrijf. Heeft u al een CZ-zorgverzekering? Neem dan contact met ons op! 

Verzekering automatisch opgezegd!
CZ zegt uw huidige verzekering automatisch op als u op het einde uw huidige polisnummer intoetst en CZ akkoord geeft ‘de oude’ verzekering op te zeggen. Komt u er niet uit? Bel dan 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.