Besparen op uw zorgverzekering!

17 november 2016
Bespaar met onze Collectieve Zorgverzekering van CZ

VCHO heeft voor leden een collectieve zorgverzekering bij CZ. CZ is de enige top3 zorgverzekeraar waarvan het marktaandeel groeit. De premie is goedkoop en CZ wordt door klanten goed beoordeeld.

Bij CZ krijgt u geen uitgeklede Budget Polis maar een goed kwaliteitsproduct met maar liefst 7 tot 10 procent korting van VCHO Leden. We begrijpen dat u niet elk jaar wilt overstappen.  Daarom heeft CZ een gezonde premiereserve en wij verwachten dat CZ de premie in de komende jaren minder snel zal laten stijgen dan andere verzekeraars.

CZ zegt uw huidige verzekering automatisch op als u op het einde uw huidige polisnummer intoetst. Vervolgens kan men akkoord geven en het polisnummer doorgeven van huidige verzekeraar om deze op te zeggen via CZ.

Aanmelden voor kortingsregeling

U en uw gezin kunnen op www.cz.nl kijken wat de premie is en wat in de aanvullende verzekeringen gedekt is. Klik op – bereken uw premie – vul de velden in en ons collectiviteitsnummer.

Uw Werknemers van bedrijven tot 5 personeelsleden mogen dit ook als het implementatieformulier is ingevuld en ondertekend door de werkgever.

Voor werknemers van bedrijven met 5-250 personeelsleden geldt hetzelfde. Wel moet dan eerst het implementatieformulier aan VCHO geretourneerd worden. VCHO zorgt dan voor een subcollectiviteitsnummer op naam van het bedrijf.

Als u al een CZ zorgverzekering heeft neemt u dan contact met ons op via: 020-3458202.

Komt u er niet uit dan helpen wij u natuurlijk graag!