Bedankt voor uw bezoek aan Horecava 2023

Van 9 tot en met 12 januari 2023 stond VCHO weer op Horecava met het Aziatisch Paviljoen waar we veel van onze leden hebben mochten verwelkomen. Op onze stand kon u ook kennis maken met de producten en diensten van onze partners en proeven van de heerlijke gerechten en producten die onze foodpartners bereid hebben. Met ruim 60.000 bezoekers was Horecava weer een gezellige, drukke beurs.

Culinaire Reis door Vegan Azië

De opening van het paviljoen stond in het teken van een Culinaire Reis door Vegan Azië, waarbij gerenommeerde chefs de aanwezigen bijzondere vegan gerechten lieten proeven uit China, Japan, Korea, Thailand en India. Wij danken chef Z. Hu van Restaurant Alexander in Leiden, J. Jin van China Palace in Amersfoort, H. Zheng van MOJO Japanese Kitchen in Amsterdam, Q. Xu van Gaja Korecan BBQ & Bar in Amsterdam, A. Tiengtrong en S. Punjakaew van Thais Restaurant BaiYok in Zwolle en S.B. Satpal van Indiaas Restaurant Sinsi in Leerdam voor hun bijdragen.

Foto’s & Aftermovies

Bent u niet in de gelegenheid geweest het Aziatisch Paviljoen te bezoeken of wilt u nog even nagenieten, bekijk dan de fotoreportage  en de video van het Aziatisch Paviljoen. We hopen u in 2024 opnieuw op onze stand te mogen verwelkomen.