Basisopleiding Aziatische keuken

Door deelneming aan deze cursus voldoet u aan de convenanteis

 Bureau HTM heeft de laatste jaren aanzienlijk kennis opgedaan van de Aziatische keuken. Met deze kennis heeft Bureau HTM een perfect passende basisopleiding Aziatische keuken ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Vereniging Chinese Horeca Ondernemers (VCHO).

Het is een twee maanden durende opleiding bestaande uit theorie en praktijk. Werkgever en werknemer ontvangen hiervoor lesmateriaal. Tijdens het werken leert de werkgever of ervaren kok aan de hand van het lesmateriaal  op een structurele wijze de werknemer basisvaardigheden van de Aziatische keuken uit te voeren.

Gedurende deze on the job trainingen worden er  twee dagen klassikale lessen gegeven waar uw werknemer extra theorielessen krijgt over de Aziatische keuken. Aan het einde van deze twee maanden volgt er een toets (klassikaal). Na een succesvolle uitslag ontvangt de werknemer het certificaat ‘Basisopleiding Aziatische keuken’.

De volgende NL/EU-burgers kunt u als ondernemer opgeven voor deze opleiding:

  • Een persoon die nog niet bij u werkzaam is.
  • Een werknemer die momenteel bij u werkzaam is en hierdoor een hogere functie kan behalen (bijvoorbeeld: een functie van afwasser naar bami-nasi kok).
  • Een persoon die al ervaring en/of een opleiding heeft, om bij te scholen voor de Aziatische keuken. Deze persoon kan ook een UWV werkzoekende zijn.

Per bedrijf  kunt u, indien nodig, meerdere deelnemers opgeven.

Het lespakket bestaat uit:

– Lesmateriaal  t.b.v. 2 maanden on the job trainingen;

– 2  klassikale theorielessen;

– Klassikale eindtoets;

– Certificaat

 Ledenprijs: 600,00 (ex. BTW)

Niet-ledenprijs: 800,00 (ex. BTW)

Doelgroep: Alle Chinese horecaondernemers, vooral grote werkgevers

 Door het behalen van het certificaat ‘Basisopleiding Aziatische keuken’ door uw werknemer, voldoet u aan spoor 2 van het Convenant Aziatische Horeca. 

 Om te voldoen aan de verplichtingen voor de hele Aziatische sector in het eerste half jaar zoals vermeld in het convenant, is het van groot belang dat u zich vóór 1 april 2015 aanmeldt. U kunt uw werknemer aanmelden bij Bureau HTM in Zwolle (info@bureauhtm.nl of  038-337 4501).

De data en de locaties van de klassikale bijeenkomsten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Het lesmateriaal zal vanaf half maart beschikbaar zijn.