Asian Fastfood Event groot succes!

Afgelopen maandag 31 oktober is het Asian Fastfood Event gehouden. Het is inmiddels tien jaar geleden dat er voor het eerst een themadag voor Chinese cafetaria ondernemers is georganiseerd.

Het aantal Chinese cafetaria’s in Nederland is ondertussen verdubbelt. De hoogste tijd dus om met de ondernemers de nieuwste trends door te nemen en te kijken hoe meer rendement uit de cafetaria gehaald kan worden. Sleutelwoorden: innovatie, beleving en klantvriendelijkheid!

 

aaeaaqaaaaaaaanwaaaajgvlyzvimmu3lwu2ntctndi1ni1injewltmzzmzjzwflmdmwmq

Rene Savelberg was 14 jaar directeur van McDonalds. Hij benadrukte het grote belang van innovatie voor fastfood ondernemers. Bedrijven die niet mee gaan in de ontwikkeling van de nieuwe food trends en nieuwe technieken krijgen het moeilijk. Zijn drie tips voor fastfood ondernemers:

– weet wat jouw markt is en wie jouw voorbeelden zijn,
– maak het productaanbod 50 % minder, de rest 2x zo goed en je groeit 3x sneller,
– wees als ondernemer maximaal gastgericht!

 

ubelzuiderveld2

Ubel Zuiderveld is trendwatcher in de fastfoodbranche. Hij schetste een grote uitdaging voor de toekomst: gewone producten verliezen aan populariteit. Om in deze tijd op te vallen moet u als ondernemer speciale producten en diensten bieden en u onderscheiden van uw concurrenten.

Fastfood is steeds meer gericht op gezonde grondstoffen en meerdere kleine eet-momenten over de dag verdeeld. Ook de eet-beleving en de inrichting van de cafetaria wordt steeds belangrijker.

 

cafetariadag-4

De presentatie van deze inspirerende sprekers vindt u hier: Rene Savelberg en Ubel Zuiderveld.

VCHO heeft de ondernemers de toegevoegde waarde van de vereniging voor fastfood ondernemers gepresenteerd. VCHO snapt de cultuur van de Aziatische ondernemers en laat geen kans onbenut om de belangen van de ondernemers zo goed mogelijk te behartigen. Ook voor de fastfood ondernemers. Daarnaast biedt VCHO de beste inkoopvoordelen, waarvan een groot aantal ook gericht zijn op de fastfoodsector. Vernieuwen is vooruitkijken maar ook leren van anderen. VCHO adviseert de ondernemers om ook de ontwikkelingen in de sector in het buitenland te volgen, ook in het moederland China. Samen staan we sterk!

 

Ons aanbod voor Fastfood ondernemers:

Wordt lid voor 1 november en u krijgt:

  • 2 maanden gratis lidmaatschap (2016)
  • 25% korting op de contributie voor 2017
  • Studiereis/dag op kosten van VCHO (voorjaar 2017)

在 2016 年成为中饮公会会员的快餐企业,可以获得:

  • 两个月免费会籍(2016年)
  • 会籍费用优惠 25%(2017年)
  • 会员免费参加精彩的行业旅游考察(2017年)

 

Lees hier de presentatie van VCHO