Afgeven van diploma door Bureau HTM

De laatste tijd wordt Bureau HTM regelmatig geconfronteerd met klachten dat het te lang duurt voordat de diploma’s worden afgegeven.

We hebben hierover contact gehad met Bureau HTM. HTM geeft aan dat het diploma pas kan afgegeven worden nadat alle huiswerkopdrachten zijn ingeleverd en de factuur is betaald. Niet alle cursisten leveren het huiswerk en betalen de factuur op tijd.

Verder heeft Bureau HTM te maken met het examenbureau, omdat zij officiële diploma’s afgeeft. Het examenbureau moet namelijk het examen evalueren. Na het maken van het examen duurt het hierdoor 4 tot 5 weken voordat de cursist het diploma krijgt toegestuurd.

Het heeft dus geen zin om korter dan 5 weken nadat u het examen heeft afgelegd te bellen met Bureau HTM met de vraag waar het diploma blijft! Wat wel helpt is het volgende:

  • Ruim op tijd beginnen met voldoen aan de voorwaarden en u dus ruim op tijd inschrijven voor de cursus, zodat u niet in tijdnood komt te zitten;
  • Zo snel mogelijk de huiswerkopdrachten inleveren;
  • Facturen niet kwijt raken en zo snel mogelijk betalen;
  • Uw mail goed in de gaten te houden. Bureau HTM communiceert hoofdzakelijk via de mail.

Als u de bovenstaande zaken goed heeft geregeld, zou u in principe 5 weken na het examen het diploma kunnen ontvangen. Indien dat niet het geval is, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Bureau HTM (tel. 038-3374501, kies 1) of met VCHO (020-3458202).