Vacatures Liroy B.V.

VCHO-partner Liroy B.V. (groothandel in Chinese levensmiddelen) in Benthuizen heeft 2 leuke vacatures voor verkooptalenten…….

  • Verkoop vertegenwoordiger Groothandel Chinese levensmiddelen

Liroy B.V. (www.liroy.nl) is een full-service distributeur van Chinese levensmiddelen in de Europese traditionele Chinese groothandel en retail. Wij vertegenwoordigen een aantal best bekende Chinese merken, waaronder Lee Kum Kee, Lao Gan Ma, Nissin Foods, Totole en Mee Chun. Ons bedrijf is gevestigd in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer). Ons distributiegebied is de hele EU en de opkomende Oost-Europese landen. Wij zijn gespecialiseerd in de Europese traditionele Chinese groothandel en retail.

Wij zijn op zoek naar een verkoop vertegenwoordiger om ons groeiende verkoopteam te versterken.

De kandidaat is betrokken bij de winstgevende ontwikkeling van onze klanten in de Benelux, evenals de ontwikkeling van onze bestaande klanten. U bent verantwoordelijk voor het behalen van nieuwe successen in het betreffende gebied.

Bij voorkeur heeft de kandidaat wat verkoop ervaring, met onderstaande vereisten:

– Sterke communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

– In staat zijn om snel te schakelen wanneer het nodig is

– Proactief, gemotiveerd en resultaatgericht

– Teamspeler met sterke interpersoonlijke vaardigheden

– Talen: Mandarijn en Engels, met een basiskennis van het Nederlands.

– Computer kennis van Microsoft.

– De functie vereist ook dat kandidaat vaak moet reizen binnen de Benelux. Een geldige B-rijbewijs is daarom een vereiste. 

Mocht u interesse hebben in deze vacature, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw cv te mailen naar mevrouw Malissa Oon. Haar e-mail adres is moon@liroy.nl Voor meer informatie kunt u bellen naar: 088-238 0000.

  • Verkoop administratief assistent

Liroy B.V. (www.liroy.nl) is een full-service distributeur van Chinese levensmiddelen in de Europese traditionele Chinese groothandel en retail. Het bedrijf is gevestigd in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer). Door  de snelle uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een fulltime verkoop administratief assistent. De kandidaat beheerst de Nederlandse, Engelse en Chinese taal (Kantonees en Mandarijns).

De belangrijkste taken zijn:

– Dagelijkse verkoopadministratie, inclusief orderinvoer en facturatie

– Orderverwerking

Mocht u interesse hebben in deze vacature, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw CV te mailen naar mevrouw Jessie Chung (bij voorkeur in het Engels). Haar e-mail adres is jcchung@liroy.nl Voor meer informatie kunt u bellen naar: 088-238 0000.