Spoedcursussen Basisopleiding Aziatische Keuken

Zoals u wellicht al via de media heeft vernomen, is minister Asscher van Sociale Zaken niet tevreden met de scholingsinspanning van de Chinese horeca, omdat afgelopen maanden te weinig ondernemers mensen hebben gestuurd naar de basiskok opleiding. Asscher dreigt het convenant te stoppen als er niet snel verbetering komt.

Hoewel VCHO de reactie van Asscher buitenproportioneel vindt, moet het aantal cursisten van opleiding basiskok snel omhoog. Want volgens het convenant dienen er voor 1 oktober 2015 tenminste 250 cursisten deel te hebben genomen aan de opleiding basiskok. Het gerealiseerde aantal deelnemers bedraagt echter tot heden niet meer dan 40. Als wij geen actie gaan ondernemen, loopt het voorbestaan van het convenant in gevaar.

Daarom heeft VCHO Bureau HTM gevraagd om drie spoedcursus Basisopleiding Aziatische Keuken (BAK) te organiseren. In plaats van de twee maanden die de cursus normaal gesproken duurt, kunt u nu een spoedcursus volgen van maar drie weken! Hiermee voldoet u ook aan de eisen van het convenant.

VCHO ledenprijs: € 600,-

Niet-ledenprijs: € 800,-

Doelgroep: medewerkers bij grotere Aziatische horecabedrijven

Geplande startdata:

VOL 19 oktober: les 1 9 november: masterclass en examen
VOL 2 november: les 1 23 november: masterclass en examen
VOL 16 november: les 1 7 december: masterclass en examen
30 november: les 1 21 december: masterclass en examen

Meld u dus snel aan op www.bureauhtm.nl ! Voor extra informatie kunt u altijd contact opnemen met Bureau HTM op 038 – 337 45 01 of via info@bureauhtm.nl