Inkoop

Sligro

Gemiddeld 8% korting op de 500 door Aziatische horecaondernemers meest gekochte producten. Ook voor cafetaria’s een top 100 geselecteerde producten.

website Meer info
Sligro Huiswijnen

Voor een uitstekende huiswijn heeft Sligro speciaal voor de Aziatische sector Artero en La Campagne geselecteerd. Geniet van heerlijke wijnen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer info
Jacobs Douwe Egberts

Korting op aanschaf apparatuur en een staffelbonus per kg. Op Pickwick en cross selling een bonus. Servies in bruikleen en korting op aanschaf. Daarnaast ontvangt u posmateriaal.

website
Amazing Oriental

U ontvangt per mail een coupon met een aantal geselecteerde aanbiedingen voor grootverbruik tegen zeer scherpe prijzen speciaal voor VCHO-leden.

website
NBService

Korting op de aanschaf van de mooiste merken porselein, melamine, bestek, glaswerk, buffet- en keukenmateriaal met merken zoals Amefa, Solex, Churchill, Steelite, Rak, Stylepoint, Libbey, Arcoroc en vele anderen!

website Meer info
Oriental Meat

Onder de naam Oriental Meat levert Zwiers Vleeswaren Topkwaliteit kant-en-klare Babi Pangang, Cha Sieuw en Fo Nam! Naast een gratis varkensnek proefpakket om zelf uit te proberen ontvangen VCHO-leden korting per kg op de dagprijs.

website