Inkoop

Sligro

Gemiddeld 8% korting op de 500 door Aziatische horecaondernemers meest gekochte producten. Ook voor cafetaria’s een top 200 geselecteerde producten.

website Meer info
Sligro Huiswijnen

Voor een uitstekende huiswijn heeft Sligro speciaal voor de Aziatische sector Roquende en Bodegas Artero geselecteerd. Geniet van heerlijke wijnen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer info
Heineken

Heineken biedt VCHO-leden hoge korting op bier. Korting geldt op tapbier (fust of kelderbier), flesbier en speciaalbieren.

website MEer info
My EU Shop

Het grootste online platform voor Aziatische goederen in Nederlands. Altijd verse producten. Betaal gemakkelijk met AliPay, WeChat Pay of iDeal. VCHO-leden onvangen maandelijks per mail exclusieve aanbiedingen en kortingscoupons.

website MEer info
Oriental Meat

Onder de naam Oriental Meat levert Zwiers Vleeswaren topkwaliteit kant-en-klare Babi Pangang! VCHO-leden ontvangen een gratis proefpakket en korting per kg op de dagprijs.

website
Jacobs Douwe Egberts

Korting op aanschaf apparatuur en een staffelbonus per kg. Op Pickwick en cross selling een bonus. Servies in bruikleen en korting op aanschaf. Daarnaast ontvangt u posmateriaal.

website
NBService

Korting op de aanschaf van de mooiste merken porselein, melamine, bestek, glaswerk, buffet- en keukenmateriaal met merken zoals Amefa, Solex, Churchill, Steelite, Rak, Stylepoint, Libbey, Arcoroc en vele anderen!

website Meer info