Inkoop

Sligro

Gemiddeld 8% korting op de 500 door Aziatische horecaondernemers meest gekochte producten. Ook voor cafetaria’s een top 100 geselecteerde producten.

website
Jacobs Douwe Egberts

Korting op aanschaf apparatuur en een staffelbonus per kg. Op Pickwick en cross selling een bonus. Servies in bruikleen en korting op aanschaf. Daarnaast ontvangt u posmateriaal.

website
Amazing Oriental

U ontvangt per mail een coupon met een aantal geselecteerde aanbiedingen voor grootverbruik tegen zeer scherpe prijzen speciaal voor VCHO-leden.

website
Coca-Cola

Extra korting per liter (achteraf per jaar) op producten van Coca-Cola ongeacht waar ingekocht.

website
Stylepoint

Stylepoint is een belangrijke leverancier voor tafelartikelen zoals porselein, glazen, bestek en tafeldecoratie met een breed assortiment. U ontvangt korting op het gehele assortiment.

website
Bouter

Voor VCHO-leden zijn er aparte en aantrekkelijke afspraken samengesteld. Daarnaast ontvangt u extra korting op gericht assortiment (woktafels, inductiewoks etc.).

website
AB InBev

Hoge kortingen op Jupiler, Hertog Jan bier en overige dranken. De korting wordt direct af factuur berekend. Daarnaast jaarlijks een extra bonuskorting achteraf op uw bier inkoop.

website
Oriental Meat

Onder de naam Oriental Meat levert Zwiers Vleeswaren Topkwaliteit kant-en-klare Babi Pangang, Cha Sieuw en Fo Nam! Naast een gratis varkensnek proefpakket om zelf uit te proberen ontvangen VCHO-leden korting per kg op de dagprijs.

website