Ledenvoordeel Heineken

Al meer dan 150 jaar brouwt Heineken haar bier vol passie voor kwaliteit, met respect voor mensen, milieu en omgeving. Naast de premium pilseners Heineken, Amstel, Brand en Birra Moretti verkopen zij Desperados, Wieckse, Langunitas, Affligem en Sol in meer dan 190 landen.

Heineken denkt graag met u mee. Hun advies gaat verder dan het lekkerste biertje op tap. Zij bieden u een keuze uit een kwalitatief breed assortiment, juiste service op maat en geven goede adviezen op basis van regionale statistieken in de horecamarkt.

Heineken en Sligro

Sinds 2018 hebben Heineken Nederland en Sligro de handen ineengeslagen om de horecamarkt zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In deze samenwerking gaan zij voor efficiëntie: één factuur, één vrachtwagen voor de deur en één bestelsite. Het uiteindelijke doel is een ‘one stop shop’ voor alle drank, food en non-food bestellingen voor horecaklanten van Heineken en Sligro te bewerkstelligen.

Ledenvoordeel

De overeenkomst die VCHO met Heineken heeft gesloten betekent voor u onder meer het volgende:

 • Een basis af factuurkorting per HL. Op tankbier van de merken Heineken, Amstel en Brand geldt een extra af factuurkorting per HL.
   
 • Een aantrekkelijke groepsbonus voor alle VCHO-leden. Hoe meer VCHO-leden er gaan deelnemen hoe hoger de groepsbonus zal worden.
   
 • Een individuele bonus per zaak per HL vanaf 100 HL en zelfs meer bonus per HL vanaf 200 HL per jaar.
   
 • En activatiebonus per HL indien u gebruikt maakt van de Heineken bierkaart alsmede een extra korting per HL indien u uitsluitend de concernbieren van Heineken tapt.
   
 • Aantrekkelijke kortingen op het overige “natte” pakket van fust-  en flesbieren alsmede gratis glaswerk voor wat betreft de bieren van Heineken.
   
 • VCHO en Heineken gaan samenwerken op het gebied van (speciaalbier)trainingen en social events.

Voorwaarden

Voorwaarden voor deelname is dat u niet gehouden bent aan een (langlopende) overeenkomst met uw huidige brouwerij. Daarnaast geldt dat uw reguliere jaarafzet tenminste 20 HL tapbier pils per jaar moet bedragen. Deze samenwerking geldt uitsluitend voor VCHO-leden met een Aziatisch restaurant.

Aanvragen

Heeft interesse in een samenwerking met Heineken? Vul dan het aanvraagformulier in. De vertegenwoordiger van Heineken zal dan contact met u opnemen voor nadere uitleg. Proost!

Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.