Ledenvoordeel Bottle Business

Cocktails zijn populairder dan ooit en niet meer weg te denken uit de horeca. Een goede cocktail maken is echter niet eenvoudig en kost veel tijd. Om het voor u makkelijker te maken is VCHO een samenwerking aangegaan met Bottle Business. Zij leveren Springbay batched (voorgemixte) cocktails, waarmee uw barmedewerker in een handomdraai heerlijke cocktails kan serveren.

Cocktails en Mocktails

Met de systemen van Springbay kunt u het bereidingsproces van cocktails en mocktails versnellen zodat u, ook als het druk is, snel en tegen hogere marges heerlijke en authentieke cocktails kunt maken met een consistente kwaliteit.

Bij batched cocktails zijn alle ingrediënten al in balans voorgemixt, zodat uw barpersoneel snel grote volumes cocktails kan bereiden. Kies voor de Classic Mojito, Pornstar of Espresso Martini, Whisky Sour of Royal Ice Tea en maak marges van 400 tot 500%. Voor een cocktail kunt u al snel €10 tot €15 vragen, terwijl de kostprijs van de batched cocktails ongeveer tussen de € 1,70 en € 2,50 ligt.

Cocktail Fountain

Serveert u veel cocktails? Dan biedt de Cocktail Fountain veel voordelen. Normaal gesproken kost het zo’n 3 minuten om een cocktail te maken, maar met de Cocktail Fountain is dat nog maar 10 tot 15 seconden.

Ledenvoordeel

VCHO-leden ontvangen korting op alle dranken die bij Bottle Business ingekocht worden.

Interesse?

Heeft interesse in een samenwerking met Bottle Business? Vul dan het aanvraagformulier in. De Accountmanager van Bottle Business zal dan contact met u opnemen voor nadere uitleg.

Voor vragen kunt u contact opnemen met VCHO, bel 020-3458 202 of mail naar info@vcho.nl.